INGEN MATCH: Mandag måtte Kine Victoria forlate "Ungkaren" Stig Kjos. Nå raser hun mot rykter om at Tommy Sharif skal ha betalt puppene hennes. Foto: TVNorge
INGEN MATCH: Mandag måtte Kine Victoria forlate "Ungkaren" Stig Kjos. Nå raser hun mot rykter om at Tommy Sharif skal ha betalt puppene hennes. Foto: TVNorgeVis mer

- Sharif betalte ikke puppene mine

Kine Victoria Hagen liker ikke at noen tror at dekkongen Tommy Sharif har betalt puppene hennes.

SEHER.NO: I "Ungkaren 20 vs. 40" på TVNorge har det vært mye fokus på kropp blant jentene, og det har ført til en rekke rykter om hvem som har ekte pupper og ikke.

Kine Victoria Hagen (21) har aldri lagt skjul på at hun har silikon i brystene, men nå raser hun mot ryktene om at dekkongen Tommy Sharif (32) er den som skal ha betalt puppene hennes.

- Ryktene stemmer absolutt ikke. Vi er bare venner og har aldri vært noe mer enn det, forteller hun til Her og Nå.

Også Tommy Sharif avkrefter ryktene:¨

- Jeg har aldri betalt puppene til ei dame, sier han til bladet.

Kine Victoria har en fortid som glamourmodell, og hun har blant annet vært en del av teamet "La Divaz" som ble startet av Lene Alexandra (26). Silikoninnleggene tok hun etter at hun sluttet å jobbe som glamourmodell.

- Jeg fikk faktisk ikke innleggene før etter at jeg hadde sluttet som glamourmodell, så jeg gjorde det fordi jeg selv hadde lyst og ikke på grunn av jobben, sier hun.

Mandag måtte Kine Victoria forlate "Ungkaren", Stig Kjos (31). Noe hun ikke tok spesielt tungt...

 - Jeg var faktisk drittlei av og bli sperret inne hele tiden, og jeg fikk nok, sa Kine Victoria til Seher.no om det å måtte reise hjem.

LES OGSÅ: Fristerinne var Vi Menn-pike

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.