- EKTESKAPET ER UGJENKALLELIG SLUTT: Basket-stjernen Shaquille O' Neal klarte ikke å redde ekteskapet med kona Shaunie. Her er han i aksjon for sitt lag Cleveland Cavaliers. Foto: AP
- EKTESKAPET ER UGJENKALLELIG SLUTT: Basket-stjernen Shaquille O' Neal klarte ikke å redde ekteskapet med kona Shaunie. Her er han i aksjon for sitt lag Cleveland Cavaliers. Foto: APVis mer

Shaquille O' Neal skiller seg

Basket-stjernen klarte ikke å redde forholdet.

SEHER.NO: Shaquille O' Neal (37) - kjent som en av verdens beste basketballspillere- er vant til å triumfere på idrettsbanen. Men på hjemmebane har den 216 centimeter høye Cleveland Cavaliers-spilleren gått på ett av sine livs nederlag.

Ifølge nettsiden Femalefirst.com leverte O'Neal, også kjent som Shaq, og kona Shaunie mandag inn skilsmissepapirer til retten i Los Angeles.

- Ekteskapet er ugjenkallelig slutt, skriver stjernen i skilsmissedokumentene, ifølge nettstedet.

Også i 2007 søkte Shaq om skilsmisse, men skal året etter ha funnet tilbake i kona og gjort et forsøk på å redde ekteskapet.

Paret - som har vært gift i seks år- har fire barn sammen. I tillegg har både Shaq og Shaunie et barn hver fra tidligere forhold.

Shaunie skal allerede ha flyttet ut av familiens hus sammen med parets barn. Hun søker ifølge Femalefirst.com om omsorgsretten til alle fire barna, pluss underholdsbidrag og barnebidrag fra Shaquille O' Neal.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Mel Gibson ble pappa for åttende gang