Shannen Doherty: - Kreft gir deg et unikt syn på ting

Stjerna åpnet seg om sykdommen på nettet. Nå hyller hun kjærligheten.

TÅREVÅTT: I juli delte Shannen Doherty en personlig bildeserie på Instagram-profilen sin, der hun gjennom flere bilder viste prosessen med å barbere av seg håret. Nå takker hun ektemannen for støtten på Instagram. Foto: Instagram/Shannen Doherty
TÅREVÅTT: I juli delte Shannen Doherty en personlig bildeserie på Instagram-profilen sin, der hun gjennom flere bilder viste prosessen med å barbere av seg håret. Nå takker hun ektemannen for støtten på Instagram. Foto: Instagram/Shannen Doherty Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august i fjor avslørte den tidligere «Charmed»- og «Beverly Hills 90210»-stjerna Shannen Doherty (45) at hun hadde fått brystkreft.

Skuespilleren har valgt å være åpen om kreften, og i juli delte hun en personlig bildeserie på Instagram-profilen sin, der hun i seks trinn viser hvordan hun barberer av seg mesteparten av håret.

I august kom beskjeden om at kreften har spredt seg. 45-åringen har likevel ikke kastet fra seg håpet.

Nå hyller hun alle som har vært der for henne - og hylles tilbake for åpenheten.

Saken fortsetter under bildet.

Sterke bilder

Det var svenske Expressen som først omtalte saken.

Som en del av utfordringen «#loveyourspousechallenge» har Doherty denne uka lagt ut flere bilder på sosiale medier, der hun hyller ektemannen Kurt Iswarienko.

Meningen er at man i løpet av ei uke skal legge ut positive og kjærlighetsfylte innlegg. Det var skuespillerkollegaen Sarah Michelle Gellar som utfordret 45-åringen.

Doherty har delt flere bilder av parets reise, fra bryllupsdagen og til nå. Det siste bildet viser hvordan de har det nå.

- Om jeg er velsignet? Ja. Jeg er velsignet med de vennene jeg har. Jeg er velsignet med en fantastisk mor og jeg er velsignet med denne mannen i livet mitt, skriver hun og fortsetter:

- Kreft gir deg et unikt syn på ting. Jeg har sett venner forsvinne og fremmede være hyggelige. Jeg har sett det urokkelige rokkes, og Kurt har vært der for alt. Det er vennskap. Det er kjærlighet, skriver skuespilleren.

Det siste bildet er likt over 50 000 ganger. I kommentarfeltet sendes kjærlighet skuespillerens vei, og tusenvis skriver at de føler med 45-åringen nå i den vanskelige tida.

Måtte fjerne brystet

Samtidig som at Shannen avslørte at sykdommen hadde spredt seg, forklarte hun at hun i mai fjernet det ene brystet.

- Det ukjente er alltid det som er mest skummelt. Kommer cellegiften til å virke? Kommer strålingen til å virke? Må jeg gå gjennom alt dette flere ganger?

- Alt annet skal jeg klare å håndtere. Smerte er overkommelig og å leve uten et bryst er overkommelig. Det er verre med bekymringen for fremtiden og hvordan fremtiden vil påvirke de du er glad i, sa hun til Entertainment Weekly.

Heldigvis opplever skuespilleren å ha fått fantastisk støtte av lege-teamet rundt henne, inkludert kirurgen som fjernet brystet hennes.

- Han ville ikke at jeg skulle våkne opp med absolutt ingenting. Det var veldig viktig for ham at ikke det skulle bli opplevelsen min, så han la inn en sak som kan ekspandere i størrelse slik at jeg har en liten ting der i alle fall. Det er søtt gjort. Noen ganger fyller vi den opp og gjør den større, og noen gang mindre, delte hun i intervjuet.

Denne saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: Gordon Ramsay fjernet rynker etter mobbing

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer