Shania Twain er slått ut av sykdom

Sangstjernen måtte avlyse flere konserter i siste liten.

SLÅTT UT AV SYKDOM: Shania Twain, en av verdens mest kommersielt suksessrike artister, ble denne uken tvunget til å avlyse flere konserter. Her er hun fotografert i forbindelse med et besøk på «Good Morning America» i New York i våres. Foto: Broadimage
SLÅTT UT AV SYKDOM: Shania Twain, en av verdens mest kommersielt suksessrike artister, ble denne uken tvunget til å avlyse flere konserter. Her er hun fotografert i forbindelse med et besøk på «Good Morning America» i New York i våres. Foto: Broadimage Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Shania Twain (50) har de siste månedene vært på veien med verdensturnéen «Rock This Country Tour», men denne uken sa helsen hennes stopp.

Den kanadiske sangerinnen måtte avlyse sin planlagte konsert i Manchester, New Hampshire tirsdag, få timer før hun skulle gå på scenen. Onsdagens konsert i Albany, New York er også avlyst, melder ContactMusic.

Ifølge Facebook-siden til country-sangstjernen er hun blitt slått ut av en infeksjon i luftveiene, og er blitt oppfordret av legene sine til å hvile i flere dager.

Saken fortsetter under bildet.

TRAVEL: Shania Twain på scenen i Madison Square Garden i New York i slutten av juni. Foto: Ap
TRAVEL: Shania Twain på scenen i Madison Square Garden i New York i slutten av juni. Foto: Ap Vis mer

Dropper nye konserter

Fans som hadde sett frem til å få med seg en av de to konsertene, må smøre seg med en ukjent mengde tålmodighet. Det er nemlig praktisk umulig å få oppført nye konsertdatoer, opplyses det på Shania Twains Facebook-side:

«Alle billetter vil refunderes der de ble kjøpt. Shania Twain beklager ulempen dette medfører for fansen og setter stor pris på forståelsen deres» (oversatt fra engelsk, journ.anm.).

Saken fortsetter under bildet.

PRISBELØNT: Shania Twain på scenen under Country Music Association Awards i Nashville høsten 1999, da hun mottok   «Entertainer of the Year Award».  Foto: Ap
PRISBELØNT: Shania Twain på scenen under Country Music Association Awards i Nashville høsten 1999, da hun mottok «Entertainer of the Year Award». Foto: Ap Vis mer

Heldigvis er den flotte 50-åringen tilsynelatende ikke alvorlig syk. Ifølge planen skal Shania Twain gjenoppta turnéen allerede fredag 9. oktober, i den kanadiske byen Québec.

På verdensbasis har sangstjernen solgt over 85 millioner album, og hun har vunnet flere Grammys og en rekke andre priser. I 1998 hadde hun stor suksess med albumet «Come On Over», som fortsatt er i toppsjiktet på listen over de mestselgende albumene i USA.

Nedenfor kan du få et gjensyn med den ikoniske musikkvideoen til «That Don't Impress Me Much» - en av de største hitsene fra albumet:

LES OGSÅ: Slutt for andre gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer