I RETTEN: Espen «Shampo» Knutsen mener han ble lurt for 3,5 millioner kroner. Denne uken er han i retten.  Foto: SCANPIX
I RETTEN: Espen «Shampo» Knutsen mener han ble lurt for 3,5 millioner kroner. Denne uken er han i retten. Foto: SCANPIX Vis mer

«Shampo» i retten under hockey-VM

Derfor er ikke Espen «Shampo» Knutsen ekspertkommentator denne uken.

Publisert
SEHER.NO: Espen «Shampo» Knutsen (39) har fulgt det norske ishockeylandslagets imponerende innsats i VM som ekspertkommentator på Viasat 4. Men denne uken har ikke Knutsen fått kommentert VM, han har nemlig vært i retten i Oslo.

Sammen med kameraten Jørn Solbakken, krever «Shampo» opp mot ti millioner i erstatning fra de tidligere Vålerenga-toppene Harald Askauturud og Terje Andreassen. De to investerte i et eiendomsprosjekt i Nittedal, som skulle gi dem og VIF inntekter. Isteden opplevde de at pengene, 3,5 millioner hver, ikke ble brukt til aksjekapital, men ble tappet fra kontoen iløpet av et par måneder i 2007.

- Vi opplever at vi ble lurt trill rundt, sier Espen «Shampo» Knutsen til VG.


Ifølge hans advokat skulle pengene brukes som egenkapital for å få lån til prosjektet, og det ble lovet en avkastning på 35 prosent.

Askauturud og Andreassens advokat Kristian Huser mener hans klienter ikke har gjort noe ulovelig. De mener prosjektet tørket inn i et fallende marked og har gått til motsøksmål.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: «Shampo» anmelder VIF-topper

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer