Shakiras sønn stjal showet i New York

Alles øyne var festet på Sasha (8mnd.) da han dukket opp på popstjernens arm. Se video!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I januar ble Shakira (38) og fotballstjernen Gerard Piqué (28) foreldre for annen gang, da sønnen Sasha (8 mnd.) kom til verden.

Siden dengang har sjarmtrollet utvilsomt tatt den colombianske sangeren og hennes spanske samboer med storm.

I februar delte Shakira, som dessuten har sønnen Milan (2) med Piqué, det første Instagram-bildet av Sasha med fansen. Et par måneder senere sammenlignet hun barnebilder av kjæresten og yngstesønnen i anledning farsdagen.

Forrige uke besøkte tobarnsmoren og UNICEF-ambassadøren New York, der hun blant annet deltok på et møte med flere FN-topper. «Waka Waka»-sangeren er svært opptatt av at barn og unge over hele verden skal ha rett på utdanning.  

Saken fortsetter under bildene.

ENGASJERT MAMMA: Shakira og sønnen Sasha ute i New York torsdag forrige uke. Dagen etter opptrådte sangstjernen og UNICEF-ambassadøren under 2015 Sustainable Development Summit i FNs hovedkvarter i byen (t.h).  Foto: NTB Scanpix
ENGASJERT MAMMA: Shakira og sønnen Sasha ute i New York torsdag forrige uke. Dagen etter opptrådte sangstjernen og UNICEF-ambassadøren under 2015 Sustainable Development Summit i FNs hovedkvarter i byen (t.h). Foto: NTB Scanpix Vis mer

VIKTIG OPPDRAG: Shakira besøkte ikke New York kun for å shoppe eller gå på røde løpere forrige uke. Her snakker hun under et pressemøte i FNs hovedkvarter i New York den 22. september.  Foto: SipaUSA
VIKTIG OPPDRAG: Shakira besøkte ikke New York kun for å shoppe eller gå på røde løpere forrige uke. Her snakker hun under et pressemøte i FNs hovedkvarter i New York den 22. september. Foto: SipaUSA Vis mer

Under besøket i den amerikanske metropolen hadde Shakira lille Sasha ved sin side, og torsdag tok mor og sønn seg en utflukt sammen. Kledd i et helsort antrekk forlot stjernen hotellet sitt i distriktet SoHo med minstemann på armen.

Sangerinnen smilte og vinket til fotografene som svermet rundt hotellinngangen, mens Sasha virket litt mer fortumlet over all oppmerksomheten. Den sjarmerende duoen ble hjulpet inn i en ventende bil med mørke ruter.

Se video av Shakira som viser frem sønnen i New York øverst i saken!

Elsker familielivet

Dette er ikke første gang «Can’t Remember to Forget You»-sangeren har latt sønnen sjarmere pressen. I april var både Sasha og Milan med og heiet da pappa Gerard og FC Barcelona spilte kamp mot Valencia. De to guttene var selvsagt ikledd spesiallagde Barcelona-drakter.

Den familiekjære sangstjernen og fotballspilleren setter etter alt å dømme stor pris på småbarnslivet. Etter at eldstesønnen Milan var født, skrøt Shakira av kjærestens evner som småbarnsfar.

- Han er veldig opptatt av sønnen sin. Han er alltid til stede for ham, og det er en stor fordel for meg, siden jeg ikke kan forestille meg at det skulle vært på noen annen måte, har hun uttalt ifølge Daily Mail.

Våren 2011 bekreftet Shakira at hun og Gerard Piqué var et par.

STJERNEFAMILIE: Shakira, Gerard Piqué og eldstesønnen Milan sammen på tribunen under finalen i tennisturneringen Barcelona Open Banc Sabadell i slutten av april 2015. Foto: Demotix
STJERNEFAMILIE: Shakira, Gerard Piqué og eldstesønnen Milan sammen på tribunen under finalen i tennisturneringen Barcelona Open Banc Sabadell i slutten av april 2015. Foto: Demotix Vis mer

LES OGSÅ: - Livet som foreldre er ubeskrivelig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer