Shakira tok med sønnen på fotballkamp

Popstjernen kledde opp sønnen i farens fotballdrakt.

LITE SJARMTROLL: Mamma Shakira var tydelig stolt da hun tok med sønnen Milan på fotballkamp. Den lille var kledd i en miniutgave av pappas fotballdrakt.  Foto: FameFlynet
LITE SJARMTROLL: Mamma Shakira var tydelig stolt da hun tok med sønnen Milan på fotballkamp. Den lille var kledd i en miniutgave av pappas fotballdrakt. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For litt over syv måneder siden ble Shakira (36) og kjæresten Gerard Piqué (26) foreldre til sønnen Milan. Paret har ofte lagt ut bilder av sin lille hjerteknuser både på Facebook og Twitter, og de to stjernene virker til å nyte tiden med sitt første barn.

Spanske Piqué spiller fotball for Barcelona og da han lørdag spilte kamp mot Sevilla var kona og sønnen selvskrevne gjester på tilskuerbenken. Shakira var som vanlig flott med sine viltre krøller og var enkelt antrukket i jeans og hvit genser. Det var lille Milan som stjal rampelyset. Det lille sjarmtrollet var iført fotballdrakt fra Barcelona og så ut som en tro kopi av sin berømte far.

Popstjernen ble overrasket over hvor avslappet hun er i morsrollen.- Jeg trodde at jeg kom til å bli en overbeskyttende mor, fordi jeg er overbeskyttende når det kommer til sangene mine og karrieren min. Jeg liker å ha kontroll. Men med Milan er jeg så avslappet. Det er overraskende. Alle trodde jeg kom til å bli en hysterisk mor, men jeg er veldig avslappet, har hun tidligere fortalt Us Weekly. Den colombianske skjønnheten bekreftet forholdet til Gerard i mars 2011, to måneder etter at det ble slutt med forloveden Antonio de la Rua. Piqué er fotballstjerne og spiller på Barcelona i Spania, og sønnen Milan har allerede blitt supporter.- Navnet Milan betyr kjære, kjærlig og nådig på slavisk, ivrig og arbeidsom på gammelt italiensk og forening i sanskrit. Lille Milan ble medlem av FC Barcelona da han ble født, akkurat som faren sin, sier Shakira.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer