Shakira går i terapi for å holde figuren

- Jeg er som alle andre kvinner - vi er født til å kritisere oss selv.

FLOTT: Shakira er kjent som en av verdens mest sexy popstjerner. Her fra musikkvideoen til «Gypsy».  Foto: All Over Press
FLOTT: Shakira er kjent som en av verdens mest sexy popstjerner. Her fra musikkvideoen til «Gypsy». Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Colombiansk-fødte Shakira (33) er kjent som en av verdens mest sexy popstjerner, og fikk mye oppmerksomhet for sin brennhete musikkvideo til hitlåten «She Wolf» i høst.

I et ferskt intervju med Fabulous magazine innrømmer imidlertid superstjernen at det er langt fra enkelt å holde seg på topp i musikkbransjen, og at hun har slitt med kroppsfokuset og presset.

Dette er også grunnen til at 33-åringen bestemte seg for å begynne hos en psykolog i 2001.

Ifølge Shakira har dette hjulpet henne veldig, både når det gjelder kroppsbildet, samt forholdet til forloveden Antonio de la Rua (36).

- Det har hjulpet meg med alt her i livet, fra kroppsbildet til forholdet mitt, sier hun. 

Popstjernen innrømmer også at hun gjerne snakker med psykologen hver eneste dag.

- Psykologen har fått meg til å forstå hvorfor jeg oppfører meg på visse måter og har gjort at jeg ikke føler meg så presset. Det er utrolig befriende å tilbringe én time med å snakke med noen og ikke bry seg om hvordan du høres ut. Det handler om å forstå seg selv. Noen ganger snakker jeg med psykologen min én time hver dag. Det har blitt del av min rutine, sier hun.

Men selv om 33-åringen føler at terapien hjelper henne holde seg sunn og frisk på innsiden, innrømmer hun at det krever hardt arbeid å holde kroppen i form.

- I 20-årene bekymret jeg meg mer for alt det jeg ikke hadde. Jeg ønsket at jeg var høyere, hadde lengre bein, slankere hofter, mindre rumpe og rettere hår. Jeg er som alle andre kvinner - vi er født til å kritisere oss selv. Jeg trener beinhardt for å se ut som jeg gjør og har fått denne kroppen gjenom mye trening og sunne matvaner. Jeg trener hver dag, enten det er jogging, på treningssenter, eller gjennom dans. Jeg har ikke veid meg på mange år, men jeg vet at kroppen min er bedre trent, forteller hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no  ,eller ring vårtips telefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hjelper verden - med shopping!