Shakira byr på magedans

Den columbianske latinobaben Shakira er klar for å ta Norge med storm i Oslo spektrum i kveld.

HOFTEVRIKK: Shakira fyrer løs med et fargerikt show i Oslo spektrum i kveld. Her fra Grammy Awards forrige måned. Foto: All Over Press
HOFTEVRIKK: Shakira fyrer løs med et fargerikt show i Oslo spektrum i kveld. Her fra Grammy Awards forrige måned. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Celebert besøk!


SEHER.NO: Shakira (30) har solgt millionvis av sine latinopop-plater, og i kveld skal hun riste løs for fansen i Oslo spektrum.


I går kveld ble hun observert ute på byen i Oslo - selv om hun var ikledd en lilla parykk for å ikke bli gjenkjent, skriver VG.

Skjønnheten og bandet snek seg inn på utestedet Smuget, etter å ha spist en stor sjokoladekake på stedets restaurant. De skal ha feiret bursdagen til en i staben, skriver avisen.


Dette er første gang den columbianske krølltoppen er i Norge. "Oral Fixation"-turneen startet i fjor sommer. Shakiras syvende album med samme navn har solgt over 40 000 eksemplarer i Norge. I tillegg har hun gitt ut flere remix - og live-album.


Helt siden hun erobret musikkverdenen med ”Whenever, whenever” i 2001 har hun solgt over 50 millioner plater. I fjor sommer var låten "Hips Don't Lie" årets landeplage.


30-åringen har også rukket å fylle peishylla med fem Latin Grammy Awards-priser og tre Billboard Music Awards. Ikke verst for en jente som på midten av 1990-tallet var en spansksyngende anonym plateartist!


Se bildespesial med Shakira hos Topp (ekstern lenke)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer