Shakira bekrefter forholdet på Twitter

«Dette er til deg, min lille solstråle», skriver sangstjernen.

TATT PÅ FERSKEN: Shakira og fotballstjernen Gerard Pique har den siste tiden blitt utsatt for en sterk rykteflom, etter at de to ved flere anledninger har vist seg sammen. Foto: Stella pictures
TATT PÅ FERSKEN: Shakira og fotballstjernen Gerard Pique har den siste tiden blitt utsatt for en sterk rykteflom, etter at de to ved flere anledninger har vist seg sammen. Foto: Stella pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popartisten Shakira (34) og fotballstjernen Gerard Pique (24) har i løpet av de siste ukene blitt gjenstand for kjærlighetsrykter, etter at de to har vist seg sammen offentlig ved flere anledninger.

I midten av mars kunne det colombianske ukebladet Caras bringe det første beviset på at det er noe mer enn platonisk vennskap mellom «Underneath Your Clothes»-sangerinnen og den ti år yngre Barcelona-spilleren.

Nå bekrefter også sangstjernen langt på vei at at hun har hete følelser for fotballspillende Pique.

«Dette er til deg, min lille solstråle... Shak», skrev hun tirsdag på sin egen Twitter-profil.

Meldingen ble etterfulgt av et bilde av det smilende paret.

Shakiras «Waka Waka (This time for Africa)» var den offisielle VM-sangen under fotball-VM i Sør-Afrika i 2010, der Spania gikk helt til topps. Og så sent som i januar i år kom nyheten om at det 11 år lange forholdet mellom artisten og argentinske Antonio de la Rua var over.

Den spanske landslagsspilleren Pique la - under en pressekonferanse i Barcelona 3. mars - ikke skjul på at han ville foretrekke bare å snakke om fotball.

- Jeg ville sette pris på om folk snakket til meg kun om det fotballmessige. Men etter hva jeg forstår er det uunngåelig, sa han den gang.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her blir hun avslørt med fotballstjernen  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer