<strong>SINGEL IGJEN:</strong> «Waka Waka»-sangerinnen Shakira er singel igjen. Mandag bekreftet hun på sin egen blogg at hun og finansmannen og business-partneren Antonio de la Rue har tatt en pause.  Foto: Stella Pictures
SINGEL IGJEN: «Waka Waka»-sangerinnen Shakira er singel igjen. Mandag bekreftet hun på sin egen blogg at hun og finansmannen og business-partneren Antonio de la Rue har tatt en pause. Foto: Stella Pictures Vis mer

Shakira avsluttet forholdet etter 11 år

- Siden august 2010 har vi blitt enige om å ta en pause i vårt romantiske forhold.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den colombianske popstjernen Shakira (33) er singel igjen.

Ifølge Us magazine endte «Waka Waka»-stjernen, som flere ganger har blitt kåret til en av verdens mest sexy kvinner, og forloveden Antonio de la Rue sitt forhold sommeren 2010, 11 år etter at de ble sammen.

33-åringen, som har hatt stor suksess med musikken de siste årene,  bekreftet selv bruddet på sin bloggside mandag kveld.

- Siden august 2010 har vi blitt enige om å ta en pause i vårt romantiske forhold. I løpet av denne tide har vi fortsatt å jobbe sammen, og er fortsatt nære hverandre. Vi har holdt disse detaljene helt private frem til nå, er blant det popstjernen skriver.

Shakira omtaler imidlertid forholdet til finansmannen, som er sønn av tidligere president i Argentina, Fernando de la Rue,  som «de mest fantastiske årene i våre liv», og hintet til at det ikke er umulig at de blir sammen igjen. 

- Vi ser på denne separasjonen som midlertidig og en periode til individuell vekst, samtidig som vi fortsetter å være partnere i businessen vår og våre profesjonelle liv. Vårt vennskap og vår forståelse av hverandre er solid og kan ikke ødelegges, skriver hun videre.

Ifølge venner av paret har det gått mot brudd i lengre tid mellom de to, og kilder forteller at forholdet har utviklet seg mer til et vennskap enn en romanse.

- Det var ikke noe stort drama med dette. Det er bare noe som skjer når man har vært lenge sammen og innser at man er mer venner og business-partnere enn kjærester. Det er trist, men det kan tenkes de blir sammen igjen. De trenger bare en pause, sier en kilde.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher[email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:    - Hvor ble det av formene?

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer