Shakira avslørte sønnen på Instagram

Popstjernen hevder den lille sjarmøren har arvet sin pappa Gerard Piques berømte fotball-føtter.

LYKKELIG FAMILIE: Forrige uke ble Shakira og fotballstjernen Gerard Piqué foreldre til sønn nummer to. Kort tid før fødselen oppfordret paret, som samtidig publiserte blant annet dette bildet, fansen til å delta i Unicef World Baby Shower - ved å kjøpe veldedighetsgaver fra UNICEF til barn i nød.  Foto: Stella Pictures
LYKKELIG FAMILIE: Forrige uke ble Shakira og fotballstjernen Gerard Piqué foreldre til sønn nummer to. Kort tid før fødselen oppfordret paret, som samtidig publiserte blant annet dette bildet, fansen til å delta i Unicef World Baby Shower - ved å kjøpe veldedighetsgaver fra UNICEF til barn i nød. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I slutten av januar ble stjerneparet Shakira (38) og Gerard Piqué (28) foreldre for annen gang.

Noen få dager senere deler popstjernen det første bildet av den nyfødte, en liten gutt som har fått navnet Sasha, skriver Daily Mail.

Onsdag la 38-åringen ut et søtt bildeInstagram, der man kan se foten og sykehusbåndet rundt ankelen til det lille nurket.

- «Jeg har pappas føtter, det ser ut som om jeg har spilt fotball hele livet mitt», skriver Shakira spøkefullt på sønnens vegne til bildet.

Et bilde publisert av Shakira (@shakira)

Saken fortsetter under bildet.

Babyen, hvis fulle navn er Sasha Piqué Mebarak, kom til verden ved et planlagt keisersnitt på sykehuset Hospital Quirón Teknon i Barcelona torsdag forrige uke.

FOTBALLFAN: Gerard Piqué og eldstesønnen Milan i oktober 2014, da FC Barcelona spilte mot Eibar på Camp Nou i Barcelona. Tilsynelatende følger lille Sasha i samme «fotspor». Foto: Stella Pictures
FOTBALLFAN: Gerard Piqué og eldstesønnen Milan i oktober 2014, da FC Barcelona spilte mot Eibar på Camp Nou i Barcelona. Tilsynelatende følger lille Sasha i samme «fotspor». Foto: Stella Pictures Vis mer

Et knapt døgn tidligere var den nybakte pappaen Piqué i aksjon på fotballbanen i Madrid, der FC Barcelona vant 3-2 over Atletico Madrid.

Shakira og FC Barcelona-spilleren har fra før av sønnen Milan (2) sammen. Han ble født på samme sykehus som sin nye lillebror i januar 2013.

Sangstjernen har tidligere skrytt av kjærestens evner som småbarnsfar.

- Han er veldig opptatt av sønnen sin. Han er alltid til stede for ham, og det er en stor fordel for meg, siden jeg ikke kan forestille meg at det skulle vært på noen annen måte, har Shakira sagt om fotballstjernen, ifølge Daily Mail.

Våren 2011 bekreftet «Can't Remember to Forget You»-sangeren at hun og Piqué var et par.

LES OGSÅ: Avslørte Shakiras baby-hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer