JENTENE VINNER: Spillselskapene tror at Shackles stikker av med seieren i X-factor. Lwam Feshatzion, Inger Lise Hope, Malin Winther, Charlotte Kjær og Chand Torsvik. Foto: X Factor
JENTENE VINNER: Spillselskapene tror at Shackles stikker av med seieren i X-factor. Lwam Feshatzion, Inger Lise Hope, Malin Winther, Charlotte Kjær og Chand Torsvik. Foto: X FactorVis mer

- Shackles vinner "X Factor"!

Men i november ble de dømt nord og ned...

SEHER.NO: Spillselskapet Unibet satser igjen, og denne gangen er det gruppen Shackles som stikker av med seieren.

Pressetalsmann Kjell Hanssen i Unibet mener at Shackles definitivt har tatt over favorittrollen foran fredagens finale.

- De har utviklet seg voldsomt, og har en del flere musikalske strenger å spille på en Chand Thorsvik, som har blitt avslørt hver gang han har beveget seg utenfor sitt trønder-domene, sier han.

Men spillselskapet tror likevel på en jevn og spennende finalesending fredag. Shackles er nå nede i 1.75 i odds, mens seier til Chand gir odds 2.05.

- Chand har bygget opp en stor fanskare gjennom hele sesongen, med selveste statsminister Jens Stoltenberg i spissen. Men jentene i Shackles har etter vår mening den virkelige X-faktoren av de to finalistene, og har fått klart flest spill hos oss den siste måneden, sier Hanssen.

I november hadde Unibet Chand som klar favoritt, og det er visst ikke bare det som har forandret seg for spillselskapet.

- Vi holder en knapp på at showet er over for Shackles, sa de den gang.

Men de fire jentene har gjort spådommene til skamme. I finalen synger de tre låter hver.

Chand skal synge sin egen sang "Kongeriket Norge", Vamps "Månemannen" og sin egen låt
"Diamanten" i finalen. Den sistnevnte låten blir utgitt som digital single umiddelbart etter finalen hvis Chand vinner.

Shackles skal synge "Free Your Mind" av EnVogue, "Queen Of The Night" med Whitney Houston og
"Breaking The Silence", som er den nye låten som blir Shackels single om de vinner finalen.


Også spillselskapet NordicBet, tror Shackles nå stikker av med seieren.

- Shackles har overlevd X Factor opptil flere ganger på nåde fra dommerne. Chand har vært safe igjennom runde for runde, og det kan sånn sett se ut som han bør være en opplagt favoritt innfor finalen. Vi i NordicBet tror dog at Telenor Arena kler Shakcles bedre enn rrønderrockende Chand, og at dette kan være avgjørende.

- Vi regner dog med at det vil gløde hett fra telefoner fra trøndelagsregionen i favør Chand og må derfor innrømme at vi er svært usikre på utfallet. Vi ender opp med Shackles som svake favoritter innfor finalen, i og med at vi syns de er av de gjenværende som har hatt best stigning i kvaliteten, sier talsmann Kim Rud Petersen i NordicBet.

De setter oddsen på Shackles til 1.80, mens Chand Torsvik får 2.00. 


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: Elin gjør comeback i X-factor