Code: SPLA-VGHL 280304 A, Miami, USA, 28.03.2004: Britney Spears gives a shocking performance on her Onyx Hotel Tour as she gets down and dirty with a series of male dancers for the show. Dressed in an array of cleavage revealing costumes, including linge Foto: All Over Press
Code: SPLA-VGHL 280304 A, Miami, USA, 28.03.2004: Britney Spears gives a shocking performance on her Onyx Hotel Tour as she gets down and dirty with a series of male dancers for the show. Dressed in an array of cleavage revealing costumes, including linge Foto: All Over PressVis mer

Sexy stripper i ny video!

Britney Spears lanserer ny video, og får ny støtte...

SEHER.NO: Er du en av dem som ikke får nok av popstjernen Britney Spears (25)?I musikkvideoen til singelen "Gimme more", som er den første fra Britneys nye album som har offisiell USA-lansering 13. november, spiller popdronningen nemlig to svært ulike roller, skriver People. 

Den ene som supersexy  "bad ass" stripper med langt brunt hår, den andre som uskyldspreget og nysgjerrig blondine som sitter og ser på strippingen.


  


"Bad ass"- Brit har en svær tattovering på armen, er ikledd svart skinnvest, naglebelte og minimale truser over røde nettingstrømper.


I tillegg danser hun erotisk rundt en strippestang og opp mot et speil, samtidig som hun kaster på håret og sender tilskuerne lite tilslørte sexy blikk. Dette, og den svært effektive lysbruken i videoen gir det hele et svært rått og sexy look.


Samtidig som "bad ass Brit" danser rundt strippestangen, sitter den "uskyldige" og blonde Britney-utgaven og ser på fra baren.


Blondinen, som minner mistenkelig om "Hit me baby one more time"-Britney, virker både nysgjerrig og litt flau der hun sitter og fniser mens hun ser på strippingen.


Det er Britney selv som har kommet opp med ideene til videoen, og selv om den kanskje ikke vil få de beste kritikker for sin strippe-koreografi, skal Britneys opptreden være langt bedre enn hennes snart-legendariske show under MTV Video Music Awards i september.


Ifølge kilder virker det også som om det er en langt mer selvsikker, veltrent og fornøyd Britney som opptrer nå enn på lenge, og det er kanskje heller ikke så rart nå som superstjernen i tilegg får uventet støtte fra sitt plateselskap...


Ifølge Britneys plateselskap Jive er hun "en av de største artistene i sin tid".


Selskapet sier i tillegg at de er svært spent på hennes nye album.


- Vi er utrolig spente, og sikre på at denne platen vil sikre plassen hennes som en av verdens største artister. Som Britneys plateselskap er det ikke vår jobb å kommentere hennes privatliv, men vi bryr oss likevel om henne og støtter henne, sier selskapet i kommentar til bladet Us Magazine.


Jive mener mediene og omverdenen til en viss grad har glemt at Britney faktisk er et menneske som alle andre.


- Når man blir så kjent som hun er, glemmer man at hun faktisk er et ekte menneske, ikke en såpeopera-figur. Man sier at det er prisen man må betale for å være kjendis og ha suksess, men noen ganger lager man en slik avtale uten at man egentlig vet hva den innebærer. Britney er en voksen kvinne, og hun tar sine egne valg, noe vi respekterer. Hun står likevel foran utfordringer de fleste av oss aldri kan drømme om, sier selskapet.


LES OGSÅ: - Spears overså dommen