Sexy sølvrev?

Rockedatteren ble gammel over natten

HVEM ER HVEM: Kelly ble med som mamma Sharon Osbournes date under gårsdagens People's Choice Awards i Los Angeles. Men med Sharons fyrige rød hår var det ikke enkelt å se hvem som var eldst av de to.  Foto: All Over Press
HVEM ER HVEM: Kelly ble med som mamma Sharon Osbournes date under gårsdagens People's Choice Awards i Los Angeles. Men med Sharons fyrige rød hår var det ikke enkelt å se hvem som var eldst av de to. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mens mange kvinner kjemper en evig kamp mot grått hår, har rockedatteren Kelly Osbourne (27) frivillig farget håret sitt sølvgrått.

Da reality-stjernen i går dukket opp på den røde løperen under People’s Choice Awards i Los Angeles var det derfor mange som sperret opp øynene.

Riktignok så den moteriktige 27-åringen fantastisk ut i sin todelte kjole fra Honor, hæler fra Casadei og smykker fra Roseark, men hånd i hånd med sin mor, Sharon Osbourne (59), var det vanskelig å skille hvem som var eldst.

- Min mor han invitert meg med som daten sin i kveld, vi kommer til å få det så gøy, jublet Kelly på Twitter i forkant av festen.

Den unge fasjonistaen, som nylig fikk jobb som motepoliti for underholdningskanalen E!, har tidligere prøvd seg på en rekke utradisjonelle hårfarger som rosa, lilla, kullsvart og platinablondt - og hun visste godt at hennes nye stil ville vekke oppsikt.

- Jeg vet at de fleste kommer til å hate det nye grå håret mitt, men jeg elsker det!!!” skriver hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Stygt brudd for Kelly

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer