Sexy Silvstedt på veggen?

Kledd i en flott Cavalli-kjole, lanserte Victoria Silvstedt (32) sin nye kalender nylig..

MAXIM 2007: Kalenderen vist frem av hovedpersonen selv.. Foto: Stella Pictures
MAXIM 2007: Kalenderen vist frem av hovedpersonen selv.. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Og den blonde skjønnheten fra Sverige var tydelig stolt da kalenderen Maxim 2007 ble vist frem. Skjønnheten poserte gjerne foran kameraet med sin nye kalender i hånden..


Adressen for kvelden var på et diskotek i Hollywood. Silvstedt hadde fått egen bløtkake med bilde på og det var nok drikkevarer for å lage en skikkelig fest..


LES MER: Elsker silikon


Silvstedt  ble kåret til "Playmate of the Year i 1997" og hun er kjent for å være en av USAs hardeste partyløver, så det skulle vel ikke mangle på høy partyfaktor, da hun holdt lanseringsfest.


LES OGSÅ: Satser på lite klær


Victoria har i flere år levd som en ekte party-prinsesse. Og ryktene har lenge svirret om en krise i ekteskapet mellom henne og ektemannen Chris Wagge.


Og blondinen på sin side har ikke gjort så mye for å avkrefte disse ryktene, hun har blant annet blitt koblet med supermodellen Marcus Schenkenberg (38) og hatt sex på bryggekanten med sin styrtrike elsker..

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer