Sexy pasient for House

Hugh Lauries rollefigur hater pasienter, men kveldens gjest er nok et unntak...

PRISBELØNT: Hugh Laurie har vunnet en rekke statuetter for sin rolle som den asosiale legen. Foto: All Over Press
PRISBELØNT: Hugh Laurie har vunnet en rekke statuetter for sin rolle som den asosiale legen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: I rollen som den asosiale, men geniale legen dr. House styrer hovedrolleinnehaver Hugh Laurie (47) bevisst unna så mange pasientmøter som mulig.


Men i kveldens episode av House på NRK1, møter den geniale legen en pasient han gjerne tar en nærmere titt på. Han får nemlig besøk av Baywatch-baben Carmen Electra - i rollen som seg selv.


Men Carmens største fan i Laurie-klanen er ikke Hugh selv. Da han gjestet talkshowet til Ellen DeGeneres kunne han avsløre at sønnen Charlie (18) var hemmelig forelsket i den sexy stjernen.


- Hun var snill og signerte coveret på Maxim for ham, hvor hun hadde på seg bikini. Nå ønsker han seg ingen flere presanger for resten av livet, fortalte Hugh.


Men da Ellen overrakte skuespilleren en gitar signert "To Charlie, rock on, love Carmen", ble den munnrappe briten helt perpleks...


Se det morsomme intervjuet her! ( Ekstern lenke)


House går på NRK1 onsdag kl 21.45.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer