SEXY: Christina Hendricks, Kelly Osbourne og Kim Kardashian var blant kjendiskvinnene som vekket oppmerksomhet på Emmy-løperen søndag kveld.  Foto: Stella Pictures
SEXY: Christina Hendricks, Kelly Osbourne og Kim Kardashian var blant kjendiskvinnene som vekket oppmerksomhet på Emmy-løperen søndag kveld. Foto: Stella Pictures Vis mer

Sexy og slankere enn noensinne

Kelly Osbourne og kjendiskvinnene strålte på Emmy-løperen. Se bilder!

Se bilder fra Emmy-utdelingen nederst i saken! 

SEHER.NO: Natt til mandag norsk tid gikk den prestisjefulle Emmy-utdelingen av stabelen i LA, og blant stjernene som vekket mest oppmerksomhet på den røde løperen var da rockerdatter og realitystjernen Kelly Osbourne (25).

25-åringen, som  har gått ned nesten 20 kilo siden deltagelsen i amerikanske «Skal vi danse» i fjor, så slående vakker og slank ut i en lekker, tettsittende svart aftenkjole fra Tony Ward, som viste frem hennes flotte figur, skriver Daily Mail. 

Kelly viste også frem sin nye blonde frisyre, som hun endret etter at hun fikk en rolle i den kommende filmen «Should Have Been Romeo». Og 25-åringen, som gjennomgikk en tung tid etter bruddet med modellforloveden Luke Worrall tidligere i sommer, så lykkeligere ut enn noensinne, i det hun entret studioet i LA.

Realitystjernen hadde imidlertid ikke en helt smertefri kveld under Emmy-utdelingen. Osbourne ble nemlig sluppet av på feil sted av sin sjåfør søndag, og måtte gå flere kilometer for å rekke showet og den røde løperen.

- Jeg kom meg endelig til studioet og Emmy-utdelingen etter at jeg ble sluppet av på feil sted og måtte gå nesten en mil!!! skrev hun på sin Twitter-side.

Realitystjernen har tidligere fortalt at hun aldri har vært lykkeligere og mer fornøyd med seg selv enn det hun er nå, og sier at mye er takket være hennes nye matvaner og treningsregime.

- Jeg har endret matvanene mine totalt etter «Dancing with the Stars». Jeg har lært at det å spise bare litt av noe som ikke inneholder sukker eller karbohydrater før du legger deg hjelper, fordi det holder metabolismen gående. Mange sier at man ikke skal spise før man legger seg, men jeg synes at det å ta en liten snack, bare et eple eller noe slikt, virkelig hjelper, har hun uttalt.


25-åringen har måttet tåle mye kritikk for vekten sin opp gjennom årene, og innrømmer at det var tungt å bli omtalt som «tjukk».

- Det verste var den gang en helt grusom tenåring ropte ut av bilvinduet til meg «du er feit!». Jeg husker jeg hylgråt overfor foreldrene mine og sa «jeg vil heller bli kalt stygg enn feit». Jeg tok mer dritt for å være «feit» enn for narkoproblemene mine. Jeg kommer aldri til å forstå det, har hun uttalt.

Kelly var imidlertid ikke den eneste stjernen som strålte under søndagens utdeling, hvor seriene «Mad Men», «Glee» og «Modern Family» var blant prisvinnerne. 

Også realitystjernen Kim Kardashian (29) og «Glee»-skuespiller Lea Michele (24) så slående vakre ut i det de ankom ærverdige Nokia Theatre, og komplimenterte hverandres antrekk i det de ble intervjuet på den røde løperen.

Kim ankom showet i en gresk-inspirert, fotside Marchesa kjole, mens Lea hadde på seg en mørkeblå Oscar De La Renta kreasjon, som Kim sa hun «elsket»
.  

Selv om hun så fantastisk ut, innrømmet Kardashian at hun hadde vært svært usikker på valget av antrekk søndag kveld, fordi hun følte seg «oppblåst» etter å ha overspist dagen i forveien.

«Mad Men»-stjernen January Jones hevdet på sin side at hun følte seg som en «påfugl» i sin dramatiske blå kreasjon, med Madonna-inspirert BH-deltalj.

Skjønnheten ankom showet med sin nye flamme, «Saturday Night Live»-stjernen Jason Sudeikis, og fortalte at han var hennes «lykkeamulett» den kvelden.

Også det ferske «True Blood»-ekteparet Anna Paquin og Stephen Moyer viste deres forelskelse, og klarte nesten ikke holde hendene unna hverandre på den røde løperen. Det samme gjaldt også for «Frustrerte Fruer»-stjernen Eva Longoria Parker og ektemannen Tony Parker, som så svært glamorøse ut søndag kveld.


«Mad Men»-skuespillerinnen Christina Hendricks vekket også oppmerksomhet, og viste frem sin mye omtalte figur i en lekker grå kjole, med dyp utringning.

Se flere bilder nederst i saken!

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Kom i kjole til 150 kroner

Se bilder fra Emmy-utdelingen nedenfor:LEA MICHELE: «Glee»-stjernen Lea Michele så slående ut i en lekker, mørkeblå kjole fra Oscar De La Renta, med Lorraine Schwartz-smykker. Foto: Stella Pictures
EVA LONGORIA PARKER: «Frustrerte Fruer»-stjernen ankom showet i en lekker kjole fra Robert Rodriguez, og så slående ut sammen med ektemannen Tony Parker.
JANE KRAKOWSKI: «30 Rock»-stjernen hadde på seg en oppsiktsvekkende blå kjole med matchende clutch.
AMY POEHLER: TV-stjernen ankom festen med ektemannen i en lekker pastellfarget aftenkjole fra Max Azria.
JANUARY JONES: «Mad Men»-skjønnheten så slående vakker ut i denne blå kreasjonen fra Versace, og hadde pyntet opp antrekket med smykker fra Cartier.
HEIDI KLUM: Supermodellen tok pusten fra de fremmøtte fansene i en tettsittende minikjole fra Marchesa.
MOR OG DATTER: Susan Sarandon kom sammen med sin vakre datter Eva Amurri.
STEPHANIE PRATT: «The Hills»-stjernen kom i en lekker minikjole med smykker fra Margaret Rose. Foto: Stella Pictures
LAUREN GRAHAM: «Gilmore Girls»-stjernen hadde satset på en todelt kjole med høy splitt.
JULIA ORMOND: Filmstjernen satset på enkel eleganse under søndagens Emmy-utdeling.
KATE GOSSELIN: Realitystjernen kom uten sine åtte barn, og strålte i en lekker halter-neck kjole. Foto: Stella Pictures
TOM HANKS: Filmstjernen kom sammen med sin elegante kone Rita.
BROOKE BURKE: Skuespillerinnen og modellen satset også på en vågal split under Emmy-showet.
TONI COLLETT: Den australske skuespillerinnen kom i en lekker grå aftenkjole med skog-lignende pynt nederst.
LL COOL J: «NCIS Los Angeles»-stjernen LL Cool J så barsk ut som alltid, iført en svart smoking og med kona ved sin side.
CLAIRE DANES: Prisvinneren glitret i en kreasjon fra Armani Prive.
MAD MEN: «Mad Men»-castet kunne smykke seg med flere priser søndag.
ANNA PAQUIN: «True Blood»-ekteparet Anna Paquin og Stephen Moyer var selvskrevne gjester på Emmy, og Paquin bar en slående kjole fra Alexander McQueen .
LO BOSWORTH: «The Hills»-stjernen så svært glamorøs ut i en grønn kjole med smykker fra Margaret Rose. Foto: All Over Press
EMILY BLUNT: Filmstjernen ankom festen iført en kjole fra Dior og clutch fra Lauren Merkin. Foto: All Over Press
KERI RUSSELL:«Felicity»-stjernen var en av kveldens prisutdelere, og var en visjon i rosa, i denne kjolen fra Jean-Louis Scherrer. Skuespillerinnen hadde også på seg gullsandaler fra Jimmy Choo og smykker fra Cathy Waterman. Foto: All Over Press
SOFIA VERGARA: «Modern Family»-stjernen, som var nominert til pris, viste off sin flotte figur i denne kjolen fra Carolina Herrera. Foto: All Over Press
JEWEL: Country-sangerinnen ankom i en stroppeløs, blondekjole med matchende clutch. Foto: All Over Press
EMILY DESCHANEL: «Bones»-stjernen var en av kveldens flotteste, i denne kreasjonen Max Azria Atelier. Foto: All Over Press
GEORGE CLOONEY: Skuespillerkjekkasen vant årets humanitarian award under Emmy-utdelingen. Foto: All Over Press
MAD MEN: Skuespillerinnene fra suksess-serien skapte kaostilstander på den røde løperen. Fra venstre January Jones, Elisabeth Moss og Christina Hendricks. Foto: All Over Press
AL PACINO: Skuespillerlegenden vant prisen Outstanding Lead Actor i en miniserie eller film for rollen i «You don't know Jack». Foto: All Over Press
JULIANNA MARGULIES: «Brutte Løfter»-stjernen var en av prisutdelerne søndag kveld. Foto: All Over Press
ROSE BYRNE: Skuespillerinnen så slående vakker ut i denne gresk-inspirerte hvite aftenkjolen. Foto: All Over Press
JULIA LOUIS-DREYFUS: Den tidligere «Seinfeld»-stjernen satset på en svart aftenkjole med gjennomsiktig detalj søndag kveld. Foto: All Over Press
JANE LYNCH: «Glee»-skuespillerinnen vant pris for best supporting actress i en komiserie. Foto: All Over Press