SEXY OG SINGEL: Mira Craig er fortsatt uten kjæreste, og nå drømmer hun om å flytte til USA for å lukte på en større karriere. Foto: SCANPIX
SEXY OG SINGEL: Mira Craig er fortsatt uten kjæreste, og nå drømmer hun om å flytte til USA for å lukte på en større karriere. Foto: SCANPIXVis mer

Sexy Mira uten kjæreste

Mira Craig får mye oppmerksomhet av gutta, men har det for travelt til å forelske seg.

Sexy og singel!


SEHER.NO: Den vakre artisten Mira Craig (24) er svært populær blant gutta, men fortsatt singel. Hun er nemlig altfor travel til å gå på stevnemøter.


 - Jeg har rett og slett vært for opptatt for sånne ting, forteller Mira til Her og Nå.


Og den sexy popstjernen har mye å gjøre om dagen. I forbindelse med den nye singelen Leo har hun inngått et samarbeid med Sony Ericsson om en ny walkmantelefon. Dette er markedsføring som blir gull verdt når platen kommer ut i juni.


 - Nå har jeg lyst til å bli ferdig med skiva. Så kan jeg begynne å tenke på utlandet, understreker den norskamerikanske artisten. 


Planen er nemlig å etter hvert flytte til USA for å jobbe videre med karrieren, og artisten har gode kontakter i statene. Hun har blant annet koret på produsenten Timbalands (36) nye plate, og under Quartfestivalen i 2000 ble hun dratt opp på scenen av Wyclef Jean (34).


Også den amerikanske artisten Snoop Dogg (35) fattet interesse for Mira etter at hun sto på scenen på Quarten i 2005.


 - Jeg kommer nok til å bo litt både her og i USA, forteller Mira.


Så hvem vet - kanskje det ikke blir en nordmann som til slutt kaprer Miras hjerte...