Sexy med strekkmerker

Mischa har ingen planer om å skjule appelsinhuden.

SHORTS: Mischa har for vane å bli foreviget når hun går i korte klær. Dermed blir også appelsinhuden og strekkmerkene fotografert. Foto: All Over Press
SHORTS: Mischa har for vane å bli foreviget når hun går i korte klær. Dermed blir også appelsinhuden og strekkmerkene fotografert. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er ikke lett å være en av verdens største stjerner. Man blir forfulgt av fotografer dagen lang, og man blir ikke alltid foreviget i de mest heldige positurene.

Nylig tok "The O.C"-stjernen Mischa Barton (21) seg en tur ut på gata, og det skulle ikke mangle på oppmerksomhet da hun satte seg inn i bilen etter et langt restaurantbesøk.

For Mischa, som ikke skjemmes over kroppen sin, viste uhemmet frem både strekkmerker og ruglete lår, akkurat som hun har gjort flere ganger før.

For hvem vil vel skjule bena som har blitt kåret til noen av verdens flotteste?

Men det spørs om
mote-Mischa fikk i seg noe mat på restauranten, for de siste ukene har skjønnheten rast ned i vekt, akkurat som så mange andre av venninnene hennes.

Ironisk nok begynner hun innspillingen av filmen "Don't Fade Away" til våren ...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer