Sexy Lise lover null forandring

- TV-seerne vil få se den jeg alltid har vært, sier den tidligere Briskeby-profilen, Lise Karlsnes.

VIL KLINE TIL: - For meg er det bare viktig å gjøre det beste jeg kan på den tilmålte tiden jeg har på denne scenen. Og forhåpentligvis liker folk det de hører og ser, sier Lise Karlsnes, som lørdag har DJ-kjæresten Christopher Waering med seg i  Foto: Roger Fosaas/Stella Pictures
VIL KLINE TIL: - For meg er det bare viktig å gjøre det beste jeg kan på den tilmålte tiden jeg har på denne scenen. Og forhåpentligvis liker folk det de hører og ser, sier Lise Karlsnes, som lørdag har DJ-kjæresten Christopher Waering med seg i Foto: Roger Fosaas/Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere Briskeby-vokalisten Lise Karlsnes (32) gjør lørdag kveld sin første opptreden i Melodi Grand Prix-sammenheng, da hun står på scenen i Florø under den tredje og siste delfinalen i MGP. Der synger hun låten «Sailors».

Nå er hun svært klar for å vise seg fram.
 
- Jeg har det fint, jeg. Jeg er veldig spent og veldig klar. Jeg tror alle artistene kjenner forventningene på kroppen. Alle har bare tre minutter til å vise hva vi kan. Der stiller vi likt , sier Lise Karlsnes til Se og Hør etter at generalprøven til kveldens show er unnagjort.
 
Den vakre 32-åringen, som regnes som kanskje den største favoritten til å gå videre fra lørdagens delfinale, er ikke redd for det hele skal ende i fiasko.

- For meg er det bare viktig å gjøre det beste jeg kan på den tilmålte tiden jeg har på denne scenen. Og forhåpentligvis liker folk det de hører og ser, mener hun.

Karlsnes har fått mye oppmerksomhet ikke bare på grunn av musikken, men også på grunn av sin noe røffe stil og sitt vakre ytre. Om TV-seerne vil få se en sexy Lise Karlsnes på scenen lørdag - der er hun imidlertid noe hemmelighetsfull.

- Den artisten dere får se på scenen i kveld er den artisten jeg alltid har vært. Det har vært gøy å få leke seg innenfor NRKs store produksjon med deres apparat, sier hun til Se og Hør.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - For meg var det jo prestasjonsangst ut av et helvete  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer