Sexy kjolekamp på Elle-festen

Kjendiskvinnene strålte om kapp på den røde løperen. Se video med alt som skjedde!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Torsdag kveld ble den røde løperen rullet ut i påvente av den kjendistunge gjestelisten til motemagasinet ELLE sin store sommerfest. Festen ble i år arrangert for tiende gang, og det var mange flotte antrekk på den røde løperen.

Artist Sandra Lyng Haugen og CLMD-kjæresten Martin Bjerke så flotte ut da de ankom årets store sommerfest, og avslørte sine sommerplaner til seoghør.no.

- Vi skal jobbe med en sommerskole for barn. Vi elsker barn og musikk og ville kombinere de to. Jeg planlegger å samle rundt 50 barn og ha en musikkcamp, sier Sandra.

SOMMERSKOLE: Sandra Lyng Haugen skal ha sommerskole for barn i sommer.
SOMMERSKOLE: Sandra Lyng Haugen skal ha sommerskole for barn i sommer. Vis mer


Nygifte Jenny Skavlan og Thomas Gullestad så begge strålende ut da de ankom festen. Og selv om Thomas ikke visste helt hva han hadde på seg, kunne Jenny fortelle at hun hadde en vintagekjole hun hadde kjøpt i København. Sammen med dette hadde hun en veske hun hadde fått av ektemannen, fra Alexander Wang.

Nylig ble det også klart at Jenny skal være det nye ansiktet utad for gullsmedkjeden David-Andersen. I tillegg skal kun designe egne smykker.

Sexy kjolekamp på Elle-festen

- Jeg skal prøve å lage egne smykker. Hvis det er noe jeg mestrer, men jeg håper det sier hun.

Bloggeren Kristin Gjelsvik har nylig designet eget kleskolleksjon, men hadde ikke valgt å komme i eget design på elle-fest.

- Kolleksjonen min er på vei til Norge akkurat nå, så jeg ville gjerne hatt noe derfra. Men her ville jeg pynte meg litt ordentlig, sier bloggeren.

SAMBOERE: Snart blir Stian Blipp og Jasmina Iversen samboere.
SAMBOERE: Snart blir Stian Blipp og Jasmina Iversen samboere. Vis mer

Idol-programlederen Stian Blipp kom sammen med sin kommende samboer Jasmina Iversen.

Hvordan blir det å flytte sammen med han?

- Det gleder jeg meg veldig til. Jeg skal bo hos han i noen uker nå før vi flytter inn, så det blir en generalprøve, ler Jasmina.

Programleder Katarina Flatland hadde nylig tre års dag med kjæresten Harald Dobloug, og de røpet hva som gjorde at de falt for hverandre.

- Veldig mye. Jeg er veldig glad i han, men det er vel det at han får meg til å le så mye, sier Katarina.

- Og hva med deg Harald?

- Hva er det ikke å like ved denne damen? Hun er vakker, får meg til å le og gråte og er rett og slett fantastisk, sier kjæresten.

LES OGSÅ: Ladet opp med burger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer