FLAMME 1 OG FLAMME 2: Hayden sammen med Gerard Butler og Anthony Kiedis.
FLAMME 1 OG FLAMME 2: Hayden sammen med Gerard Butler og Anthony Kiedis. Vis mer

Sexy Hayden flørter med eldre menn

- Hun forsøkte å sjekke dem opp...

SEHER.NO: Det er kun et par uker siden det ble kjent at forholdet mellom "Heroes"-paret Hayden Panettiere (19) og Milo Ventimiglia (31) er over.

Men allerede nå er Hayden ute på "sjekkern" igjen, skriver Female First.

Den smellvakre 19-åringen har flere ganger vært ute og festet med sin nye bestevenninne Paris Hilton (27), og hver gang har hun blitt observert sammen med en ny og langt eldre mann.

Blant annet skal Hayden ha forsøkt å sjekke opp skuespiller Gerard Butler (39), samt Red Hot Chili Peppers-frontman Anthony Kiedis.

- Hayden er veldig voksen, så hun går for gutter som er eldre. Hun virker som om hun har det fantastisk om dagen, og var kjempeglad for å kunne tilbringe tid med Anthony på en fotoutstilling nylig, forteller en kilde.

Skuespillerinnen skal ha møtt Butler på en Victoria' s Secret-fest i februar.

- Hun møtte Gerard og var ekstatisk over å få tatt et bilde med ham. De hvilket veldig nære hverandre, sier kilden videre.

Men to menn er tydeligvis ikke nok for den blonde skjønnheten. Nylig ble hun også observert på Besa restaurant i Hollywood med ekskjæresten Stephen Colletti, kjent fra "Laguna Beach" på MTV.

- De var veldig kosete med hverandre under middagen og kysset hverandre på kinnet og holdt hender, sier et øyenvitne.

Det har versert flere rykter om hvorfor det ble slutt mellom Panettiere og Ventimiglia, som virket som et svært forelsket par. Flere kilder har hevdet at Hayden ble gravid, mens andre mener det var aldersforskjellen som ødela for de to.

- Det var en livsstilskonflikt. De var på to helt forskjellige steder. De er fortsatt venner, det er ingen vonde følelser involverr. Hayden er ung, hun elsker å gå ut og det er ikke Milos stil, sier en venn av paret.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: -Bruddet kom etter sjokk-graviditet