AVSLAPPET: Supermodellen er naturlig nok komfortabel foran kamera. Her poserer hun for det italienske undertøysmerket Intimissimi. Foto: NTB Scanpix
AVSLAPPET: Supermodellen er naturlig nok komfortabel foran kamera. Her poserer hun for det italienske undertøysmerket Intimissimi. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Irina Shayk:

- Sexy handler ikke om å bruke push-up BH, rød leppestift og høye hæler

Supermodellen avslører hva hun finner sexy hos andre kvinner.

Publisert

Den russiske skjønnheten Irina Shayk (33) har tjent seg styrtrik på utseendet sitt og er en av verdens mest ettertraktede supermodeller.

I tillegg til sin imponerende modellkarriere har hun også kapret hjertet til Hollywood-kjekkasen og Oscar-nominerte Bradley Cooper (44).

Shayk er vant til å ha alles øyne rettet mot seg når hun sklir ned catwalken, og navnet hennes dukker ofte opp i kåringer over «Verdens mest sexy kvinner».

Nå avslører den langbeinte brunetten hva hun selv ser på som sexy.

- Å være sexy handler ikke om å bruke push-up BH, rød leppestift og høye hæler. Alle kvinner er sexy på hver sin måte. Det er noe som kommer innenfra, sier hun til magasinet W, ifølge Contact Music.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ CATWALKEN: Her går Irina Shayk modell for Victoria's Secret Fashion Show i Paris høsten 2016. Foto: NTB Scanpix.
PÅ CATWALKEN: Her går Irina Shayk modell for Victoria's Secret Fashion Show i Paris høsten 2016. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Du trenger ikke å vise deg frem, men hvis du ønsker å gjøre det, så er det helt greit det også. Jeg synes det er sexy å se en kvinne i dress og joggesko.

- Omfavn kroppen din

33-åringen, som tidligere har avslørt at hun slet med et elendig selvbilde i ungdomstiden, utdyper videre:

- Det handler om karakteren din. Hvordan du beveger deg, hvordan du snakker. Slike ting synes jeg er sexy. Det handler ikke om å prøve å heise puppene opp til halsen slik at man ikke kan puste. Det er noe mer sofistikert og moderne enn det.

- Du har ikke lyst å være fanget i en ukomfortabel BH hvor spilene stikker inn i huden din. Jeg føler meg selvsikker når jeg kjenner meg bra i min egen kropp. Elsk kroppen din, omfavn den. Det er selvtillit, deler hun med bladet.

Saken fortsetter nedenfor.

- Jeg følte meg stygg og usikker

I rundt fire år har Irina vært kjæreste med skuespilleren Bradley Cooper, og våren 2017 ble de foreldre for første gang da datteren Lea (22 mnd) så dagens lys.

Før 33-åringen traff Cooper, var hun i et fem år langt forhold med fotballproffen Cristiano Ronaldo (34). Forholdet tok slutt i januar 2015, og etter bruddet hadde Shayk følgende å si om eks-kjæresten:

- Jeg trodde jeg hadde funnet drømmemannen, men det viste seg å ikke være slik. Jeg tror at en kvinne føler seg stygg hvis hun har feil mann ved sin side. Jeg følte meg stygg og usikker, delte hun den gang, ifølge Contactmusic.com.

Supermodellen fortalte også hva hun så etter i en ny partner.

- Min ideelle mann er trofast, ærlig og en gentleman som vet hvordan han skal behandle kvinner. Jeg tror ikke på menn som får oss til å føle oss ulykkelig, fordi de er gutter og ikke menn, sa hun.

Og bare et par måneder etterpå ble hun koblet til «A Star is Born»-stjernen for første gang.

LYKKELIG FAMILIE: Cooper og Shayk sammen med datteren Lea i Santa Monica i slutten av november. Foto: NTB scanpix
LYKKELIG FAMILIE: Cooper og Shayk sammen med datteren Lea i Santa Monica i slutten av november. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg kom snublende inn med ett øye åpnet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer