Sexy gjenforening for Destiny's Child

Jentene holdt et spektakulært show under nattens Super Bowl. I mai kommer Beyoncé til Oslo!

GLEDELIG GJENSYN: «Destiny's Child» stod for pauseunderholdningen under Super Bowl og vakte oppsikt i sine små frekke skinnkostymer. Foto: NTB Scanpix
GLEDELIG GJENSYN: «Destiny's Child» stod for pauseunderholdningen under Super Bowl og vakte oppsikt i sine små frekke skinnkostymer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Natt til mandag gjenforente Beyoncé (31) «Destiny's Child» da de opptrådte med et forrykende pauseshow på gigantarrangementet Super Bowl.

Beyoncé startet alene og etter et par sanger kom Kelly Rowland (31) og Michelle Williams (32) også ut på scenen.Trioen, som har solgt over 50 millioner album før de gikk hvert til sitt i 2006, var super sexy i små svarte skinnkorsett og ga virkelig publikum valuta for pengene.

Jentene framførte hitene «Bootylicious», «Independent Woman» og «Single Ladies», før Beyoncé avsluttet med «Halo».

Hollywood-stjernen fikk massiv kritikk da hun mimet nasjonalsangen under Barack Obamas (51) gjeninnsettelse 21. januar.

Før helgen svarte hun på mime-kritikken med spontankonsert foran et målløst pressekorps før hun forsikret dem om at det ikke kom til å være playback under Super Bowl.

– Jeg skal absolutt synge live. Det er dette jeg er født til å gjøre, sa hun.

Og hun holdt virkelig det hun lovet. Det var et vannvittig trøkk fra ende til annen i den 14 minutter lange opptreden i Mercedes-Benz Superdome i New Orleans, med danseshow, lysrigg og spesialeffekter.

Nå har også Live Nation bekreftet ovenfor Dagbladet at superstjernen kommer til Norge 28. mai med turnéen «The Mrs. Carter Show World Tour». Billettene legges ut for salg mandag 11. februar klokka 9.00.LES OGSÅ: Ga datteren dukke til 300.000 kr

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer