SJOKKERENDE: Ikke bare èn gang, men to ganger har den franske flyvertinnen kledd av seg under en flyvning.  Foto: Faksimile The Sun
SJOKKERENDE: Ikke bare èn gang, men to ganger har den franske flyvertinnen kledd av seg under en flyvning. Foto: Faksimile The SunVis mer

Sexy flystripper etterforskes

Franske flyvertinner er ikke helt som alle andre i lufta...

SEHER.NO: Franske flyvertinner er ikke helt som alle andre når de er i lufta.

Hvertfall ikke den franske flyvertinnen Stephanie, som de siste dagene har fått massiv medieoppmerksomhet over hele verden.

Under en flyreise fra Frankrike til England nylig strippet hun villig foran sine mannlige kolleger, som også filmet det hele, skriver The Sun.

I det ene sekundet blotter hun sin rosa blondetruse, før hun deretter går videre til å blotte hele sin bare overkropp for kabinpersonalet og flyverne.
Naturlig nok skapte det full oppstandelse da filmen med flystrippen ble lekket på nettet. Og det franske luftfartstilsynet satte i gang full granskning.

Men èn stripp var tydeligvis ikke nok for den frekke flyvertinnen.

For under en test-flyvning nylig gjorde hun akkurat det samme, og denne gangen i enda større skala.

Se den sjokkerende flystrippen HER! (ekstern lenke)

For istedet for å bare blotte trusa, bh-en og litt av brystene tar hun i mer eller mindre grad like godt av seg hele flyuniformen, til den mannlige betjeningens store glede.

"Oh la la", "bravo", "stram rumpe, fantastiske bryster" er bare noen av tilropene hun får mens hun kler av seg.
Men det var ikke bare Stephanie som ble "oppskjørtet" under testflyvningen. For også en av de andre flyvertinnene kler av seg nedentil for de mannlige kollegene.

Ifølge kilder er det ansatte fra det franske flyselskapet AOM som står bak strippestuntet som nå er under etterforskning.

LES OGSÅ: - Tidenes mest sexy stripp