FLOTT: Jorun Stiansen er sexy og klar for comeback. Foto: SCANPIX
FLOTT: Jorun Stiansen er sexy og klar for comeback. Foto: SCANPIXVis mer

Sexy comeback fra Jorun

Jorun Stiansen er mer enn klar for en ny runde i offentligheten.

SEHER.NO: Idol-vinner Jorun Stiansen (23) er tilbake i rampelyset. I september kommer hennes nye single "Sticky Hands", og hovedpersonen selv innrømmer at hun har savnet rampelyset.


- Ja, er du gal! Jeg elsker jo å treffe mennesker! Men jeg har vært bevisst på å holde en lav profil, ta en pust i bakken og finne ut hva jeg ville gjøre. Men jeg har aldri tvilt på at jeg skal fortsette med musikken, sier Stiansen til VG.


Hun legger ikke skjul på at pausen fra rampelyset etter Idol-seieren for to og et halvt år siden har gjort henne godt. Men hun angrer ikke på at hun meldte seg på sangkonkurransen.


- Det var en fantastisk reise. Jeg hadde jo ikke vært der jeg er i dag uten Idol. Målet var jo å få ett bein inn i musikkbransjen, plutselig fikk jeg to! Jeg er dritfornøyd. Også med at platen min solgte 25 000. Men nå er jeg tre år eldre. Jeg har vokst og er blitt mer bevisst. Jeg gleder meg til å bli mer delaktig i hele prosessen - være med å styre skuta selv!, sier hun.


"Sticky Hands" slippes i september og Jorun gleder seg som en liten unge til hun kan synge låta som hun beskriver som en gladlåt med en litt morsom og frekk vri.


- Den er både sexy og har masse trøkk og feelgood i seg. Jeg kjenner at jeg knapt kan vente med å synge den live når jeg snakker om den. Det skal bli herlig, sier den sjarmerende Vennesla-jenta til VG.


LES OGSÅ: Idol-Jorun elsker eksen


 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.