MISUNNELSESVERDIG: Går det virkelig an å ha en så sinnsyk kropp som Pink? Heldigvis er dette høyst unormalt.  Foto: All Over Press
MISUNNELSESVERDIG: Går det virkelig an å ha en så sinnsyk kropp som Pink? Heldigvis er dette høyst unormalt. Foto: All Over PressVis mer

Sexy bikini-babes!

Hollywood-stjernene har aldri hatt noe i mot å vise frem sine smekre kropper i ørsmå bikinier.

Se de hotte kjendisene i vår bikini-spesial


SEHER.NO: Sommeren er like rundt hjørnet her til lands, men rett over pytten skinner tydligvis solen alltid fra en skyfri himmel. Og gjør den ikke det, er ikke de unge og vellykkede sene om å bla opp flerfoldige tusner for å komme seg til kritthvite sandstrender og asurblått vann.


Spiderman-skuespilleren Kirsten elsker å la sin blåhvite kropp dunste bort i sola, mens supemodellen Gisele Bündchen tar seg tid til å bøye og tøye sine langstrakte lemmer.


Men for noen er ikke sol og sjø alt. "Charlie's Angels"-stjernene Cameron Diaz og Drew Barrymore klarer nemlig ikke å kose seg på stranden uten å fyre av en rev.


Se Hollywoods bikini-skjønnheter slå seg løs her!


ROJAL MORO: Bikinidronningen Chelsy


LETTKLEDD I KARIBIEN: Gisele & Co. elsker full fart på St. Barth!


LES OGSÅ: Smykker seg for millioner


 


 


 


 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.