Sexy babes bader i gjørme

Gjør som TV 3, og headhunter glamourmodeller til ny storsatsning.

DELTAR: Ifølge Onlinemagasinet er Kathrine Pehrsson en av dem som reiser til Argentina i desember, men selv vil hun ikke kommentere om det stemmer eller ikke. Foto: http://www.onlinemagasinet.no/
DELTAR: Ifølge Onlinemagasinet er Kathrine Pehrsson en av dem som reiser til Argentina i desember, men selv vil hun ikke kommentere om det stemmer eller ikke. Foto: http://www.onlinemagasinet.no/ Vis mer
SEHER.NO: De siste årene er det TV 3 som har fått mest oppmerksomhet for sine vakre kvinner i beste sendetid på TV-skjermen, deriblant "Robinson"-deltagerne Linni Meister og Marielle Mathiassen. Nå følger TVNorge etter, og headhunter flere glamourmodeller til sitt nye gameshow "Wipeout".

Ifølge Onlinemagasinet.no skal Kathrine Pehrsson (24) - blant annet kjent etter at hun poserte naken foran Slottet - være blant de aktuelle kandidatene. Det samme er Frøken Norge-kandidat Linni Levanger (20) fra Blaker.

- Det har jeg ingen kommentar til, sier Pehrsson til nettstedet.

Gameshowet spilles inn i Argentina i desember. I programmet må deltagerne gjennom en spektakulær hinderløype, og risikerer både å falle i vann og gjørme.

Ifølge TVNorges nettsider har interessen for å delta i serien vært over all forventning. På én ettermiddag fikk kanalen inn imponerende 500 søknader.

"Wipeout" produseres i samarbeid med Kanal5 i Sverige og Kanal 5 i Danmark. I hvert program skal 24 deltakere - åtte fra hvert land - kaste seg ut i en hysterisk hinderløype og prøve å nå finalen i "The Wipeout Zone". Der kjemper de om 50.000 kroner.

Konseptet hadde premiere på kanalen NBC i USA i sommer, og er skapt av samme mann som sto bak suksessen "Fear Factor" for noen år siden.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Vil ikke være realitykjendis