ANGRER: - Jeg tror mange unge mennesker kan lære av dette. Ingenting er privat lenger, sier skandale-miss Carrie Prejean om den mye omtalte sexvideoen. Foto: AP
ANGRER: - Jeg tror mange unge mennesker kan lære av dette. Ingenting er privat lenger, sier skandale-miss Carrie Prejean om den mye omtalte sexvideoen. Foto: APVis mer

- Sexvideoen var mitt livs største feil

- Jeg stolte på ham, avslører skjønnheten.

SEHER.NO: Problemene har vært mange for skandale-miss, Carrie Prejean. Det startet med at hun tidligere i år ble kåret til Miss California, og sendt til gjeve Miss USA. Derfra har det kun gått nedover.

Det hele endte til slutt med at sjefen for Miss USA, Donald Trump, gikk offentlig ut og sa at Prejean behandlet alle som dritt, og fratok henne missetittelen. I tiden etter saksøkte Carrie organisasjonen for flere millioner dollar. Men da hun ankom høringen, fikk pipen raskt en annen lyd.

En av organisasjonens advokater la nemlig en sex-video på bordet, som viste en 17 år gammel Prejean fullstendig naken, der hun gjorde "frekke ting med seg selv".

Nå - fem år senere - kaller hun sexvideoen for "sitt livs største feil". I et intervju forklarer nemlig skjønnhetsdronningen hvorfor hun spilte inn videoen til sin kjæreste.

- Jeg var en tenåring, og jeg brydde meg om ham. Jeg stolte på ham. Om jeg ikke trodde at det skulle komme fram? Nei, men jeg tror mange unge mennesker kan lære av dette. Ingenting er privat lenger, sier hun til det amerikanske programmet "The Today Show", ifølge US Magazine.

Selv bekrefter hun også innholdet i sexvideoen.

- Det er meg. Med meg selv. Det var ingen andre med, jeg hadde ikke sex, forsikrer Carrie Prejean.

Videoen fikk Prejean umiddelbart til å trekke kravet mot organisasjonen.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun behandlet alle som dritt