Sexvideo vises i retten

Videoen skal vise R&B-stjernen ha sex med en mindreårig jente.

SEXTILTALT: Aktoratet hevder sexvideoen er for kraftig kost å vise i retten. Foto: All Over Press
SEXTILTALT: Aktoratet hevder sexvideoen er for kraftig kost å vise i retten. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En video som visstnok skal vise R&B-stjernen R. Kelly ha sex med en mindreårig jente vil bli vist i retten samt for media og offentligheten. I følge BBC mener dommeren at det ikke er noen vits å forby sexvideoen for visning

Dommeren i Chicago har bestemt at filmen er vesentlig i saken mot den doble Grammy-vinneren, som har nektet for de 14 barnepornoanklagene han har mot seg. Det er nå tre år siden beskyldningene mot artisten kom, likevel har saken ennå ikke kommet for retten.

Påtalemyndigheten hevder at sexopptaket ble gjort da den involverte jenta bare var 13 år gammel, og ønsket sammen med forsvarerne at videoen bare skulle vises for rettsapparatet og juryen. Aktor hevdet at innholdet ville være så detaljert at seansen ville være pinlig for jenta, som nå er 21.

R. Kelly har solg mer enn 23 millioner plater verden over. Hans største hit er "I Believe I Can Fly", og han har jobbet med andre superstjerner som Michael og Janet Jackson, Whitney Houston og Mary J. Blige.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer