<strong>I FARTA:</strong> Lillian holder seg godt, og trening og sunt kosthold er mye av grunnen til det. Her fra da hun var med i «71 grader nord». Foto: TVNorge
I FARTA: Lillian holder seg godt, og trening og sunt kosthold er mye av grunnen til det. Her fra da hun var med i «71 grader nord». Foto: TVNorge Vis mer

Sexsymbolet vil bli 120 år

Alder er ingen hindring for den vakre eks-playmaten Lillian Müller.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Man skulle ikke tro at den hotte modellen Lillian Müller nylig fylte 60 år - og eldre vil hun bli!

- Jeg satser på å leve til jeg er mellom 120 og 130 år gammel!, forteller hun i et intervju med bladet Mann.

Müller, som levde livets glade dager i sengen til Hugh Hefner inntil hun fikk nok, blir stadig sjekket opp av yngre gutter.

- De får sjokk av å høre at jeg er 60, når de trodde jeg var 42. Jeg har vært førti år i bikiniens tjeneste, og nå vil jeg vise ar seksti ikke er noen alder, mener hun.

60-åringen fikk etterhvert nok av det stressende Hollywood-livet med fet mat og depresjoner, ble vegetarianer og la helt om på livsstilen - og skal vi tro den vakre blondinen har sexlivet aldri vært bedre.

- Jeg lover deg at sexen blir bedre av å være vegetarianer. Kan du tenke deg; du er på date og du håper at kvelden ender i sex. Først skal du sitte på restauranten i timesvis og gafle innpå en diger T-bonesteak og svelge det hele unna med vin og kaffe.

Hun forklarer senarioet videre:

- Alt dette skal blandes nede i den stakkars, lille magen din. Så skal dere hjem i senga og ha en romantisk hyrdestund etter det. Tror du det blir bra?, sier hun retorisk i intervjuet.

En ting er iallefall sikkert: halvveis til 120 år holder hun seg jammen godt..

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg er alkis

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer