Sexsymbolet døde

Komplikasjoner etter operasjon fikk fatale følger for Denise Darcel.

HOT: Denise Darcel (t.v) og skuespillerkollega Vanessa Brown spilte i filmen Tarzan & the Slave Girl i 1949. Etter dette fikk verden virkelig øynene opp for den talentfulle damen. Foto: All Over Press
HOT: Denise Darcel (t.v) og skuespillerkollega Vanessa Brown spilte i filmen Tarzan & the Slave Girl i 1949. Etter dette fikk verden virkelig øynene opp for den talentfulle damen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Filmstjernen Denise Darcel døde bittelille julaften av komplikasjoner etter en operasjon. Hendelsen inntraff på et sykehus i Los Angeles.

Darcel spilte i flere filmer på 50-tallet, og mest kjent er hun for den sexy rollen i filmen «Vera Cruz» fra 1954, hvor hun spilte mot datidens hete filmnavn som Burt Lancaster og Gary Cooper.

Darcel, som ble døpt Denice Billecard, ble født i Paris i 1924, men flyttet til USA i 1947 for å følge «The American Dream» - noe hun oppnådde med glans.

Den vakre filmstjernen ble 87 år, rakk å gifte seg tre ganger og få to sønner.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Folk har tatt meg for å være homo

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer