- Sexscener er fantastiske

Amanda Seyfried har ingeting imot hete filmscener, verken med mannlige eller kvinnelige motspillere.

LIKER HETE SCENER: Amanda Seyfried innrømmer at hun elsker å spille inn sexscener, og blant annet kyssescenen med Megan Fox i « Jennifer's Body» omtaler hun som veldig sexy. Foto: Stella Pictures
LIKER HETE SCENER: Amanda Seyfried innrømmer at hun elsker å spille inn sexscener, og blant annet kyssescenen med Megan Fox i « Jennifer's Body» omtaler hun som veldig sexy. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Skuespiller Amanda Seyfried (25), kjent fra filmer som «Rødhette og varulven» og «Mamma Mia!», er ikke blant de Hollywood-stjernene som blir beklemt av å spille inn sexscener.

Skjønnheten spiller mot Justin Timberlake (30) i den kommende science fiction-thrilleren «In Time», der de to har noen hete scener sammen. Dét satte 25-åringen stor pris på.

- Sexscener er fantastiske. Mange av motspillerne mine har vært sexy menn på min egen alder, så hvorfor ikke, liksom? Jeg gidder ikke å late som at det ikke er morsomt.

- Og Justin var super - han hadde nettopp spilt inn «Friends with Benefits», hvor han praktisk talt hadde sex på jobb hver dag. Så det var enkelt for oss begge to, sier hun til W Magazine ifølge ContactMusic.

«Mean Girls»-stjernen har heller ingen problemer med å spille inn intime scener med skuespillere av samme kjønn. Amanda anser faktisk skrekk-komedien  «Jennifer's Body» som favorittfilmen sin, muligens på grunn av kyssescenene med sexsymbolet Megan Fox (25).

- Filmen ble ingen stor suksess, men jeg kan ikke fatte at ingen ville se Megan Fox og meg kline! De hadde et ultranærbilde av tungene våre, og jeg lover deg, den scenen er veldig sexy, sier hun i intervjuet.

Og:

- Jeg synes at Megan og jeg kysset veldig bra sammen. Vi har lignende måter å kysse på, så det funket fint. Vi gjorde det for massene, men massene dukket ikke opp for dét..

«Jennifer's Body» finnes vel bare på DVD, men om du foretrekker å se skjønnheten i svette omfavnelser med Justin Timberlake i stedet, har «In Time» norgespremiere den 4. november.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er George Clooneys nye dame