NERVØS: - Will gjorde et stort vesen ut av det. Han hadde bedt sin kone Jada dit, samtidig som han ville gå igjennom alt i minste detalj før vi begynte å filme. Det var helt komisk, forteller Rosario Dawson. Foto: Filmweb.no
NERVØS: - Will gjorde et stort vesen ut av det. Han hadde bedt sin kone Jada dit, samtidig som han ville gå igjennom alt i minste detalj før vi begynte å filme. Det var helt komisk, forteller Rosario Dawson. Foto: Filmweb.noVis mer

- Sexscenene var pinlige

- Det var helt komisk, mener den Will Smiths sexy motspiller.

SEHER.NO: Alt han har rørt ved har blitt til gull i Hollywood de siste årene. Derfor kalles også Will Smith (40) for "King of the box office". Men når han skulle gjøre sin første sexscene var han ikke like "mann".

- Nei, det var pinlig hele greia. Jeg var supernervøs, sier han til Expressen i forbindelse med filmen "Seven pounds", som ruller på kinolerretet i disse dager.

Ifølge hans motskuespiller i filmen, Rosario Dawson, var 40-åringen alvorlig nervøs når scenen skulle spilles inn.

- Will gjorde et stort vesen ut av det. Han hadde bedt sin kone Jada dit, samtidig som han ville gå igjennom alt i minste detalj før vi begynte å filme. Det var helt komisk, forteller hun til den svenske avisen.

"Seven pounds" er Will Smiths første forsøk på lang tid om å gjøre en stor dramatisk rolle i Hollywood etter alle komedie- og actionfilmer.

- Jeg likte manuset og mystikken i historien. Det kjentes ut som en annerledes film, og akkurat det trengte jeg etter "I am a legend" og "Hancock", som tross suksessen så langt ikke lenger tar noe for gitt.

- Jeg klager ikke, men er veldig bevisst på hvor fort det plutselig kan gå utfor. I denne bransjen svinger det fort, sier Will Smith til Expressen.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Will Smith ødela livet mitt