KASTER KLÆRNE: Jennifer Aniston skal gjøre sitt livs drøyeste rolle i filmen Wanderlust. Foto: Stella Pictures
KASTER KLÆRNE: Jennifer Aniston skal gjøre sitt livs drøyeste rolle i filmen Wanderlust. Foto: Stella PicturesVis mer

- Sexscenene kan ødelegge karrieren

Venner hevder at stjernen tar en stor sjanse.

SEHER.NO: Jennifer Anistons (41) venner frykter at skuespillerens karriere kan bli ødelagt. Grunnen er stjernens rolle i hennes neste film, «Wanderlust».

Aniston skal nemlig både gå toppløs, samt delta i en lesbisk trekantscene i filmen. Dette er et forsøk på å vise at hun er i toppform, og det er derfor hun stiller opp i de provokative scenene.

Innspillingen skal etter planen starte til høsten, men venner av stjernen er skeptiske til Anistons rolle.

- Hun tar en stor risk. Jen har tenkt lenge gjennom å gjøre dette, men etter at hennes siste film floppet, følte hun for å gamble med dette, sier en kilde til National Enquirer.

I filmen spiller Jennifer mot Paul Rudd. De er et ektepar som forlater Manhattan for å flytte til Atlanta, men blir lokket inn i et hippie-samfunn på veien.

- Jennifer har nok fortsatt kroppen for å vise hud på film, men det er en stor sjanse for at dette vil slå tilbake på henne. Hun er kjent for å kun gjøre romantiske komedier.

I «Wanderlust» gjør Jennifer mye hun aldri tidligere har gjort på film.

- Hennes karakter river av seg toppen for å protestere mot en butikk, hopper til køys med flere forskjellige menn, røyker hasj, og i den drøyeste scenen har hun en trekant med to andre kvinner, og en av dem er gravid.

Dette skal absolutt ikke være det man venter seg i en Jennifer Aniston-film.

- Men man må jo bare berømme henne for at hun har nerver til å virkelig ta et steg ut av hennes intimsone, sier kilden.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå dater hun Lindsay Lohans eks