- Sexscenene er ofte det letteste

Men Agnes Kittelsen innrømmer at noe av det er litt pinlig.

ENKELT: Ifølge Agnes Kittelsen, som har hovedrollen i den nye norske komedien «Sykt Lykkelig» er sex- og nakenscener noe av det enkleste å spille inn på film.  Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no
ENKELT: Ifølge Agnes Kittelsen, som har hovedrollen i den nye norske komedien «Sykt Lykkelig» er sex- og nakenscener noe av det enkleste å spille inn på film. Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Fredag er det Norgespremiere på regissør Anne Sewitskys nye film «Sykt Lykkelig», som beskrives som en komedie om «utroskap, elgkjøtt, blowjobs og cottage cheese».

I filmen spiller «Max Manus»-stjernen Agnes Kittelsen (30) hovedrollen som «Kaja», en kvinne som er evig positiv, til tross for at hun lever med en mann som helst vil jakte med gutta og som nekter å ha sex med henne fordi hun «ikke er spesielt attraktiv lenger».

Dette endrer seg imidlertid drastisk når «det perfekte ekteparet» flytter inn i nabohuset, og livet til Kaja, mannen og sønnen blir forvandlet.

Se trailer til filmen nederst i saken!

Filmen har allerede fått mye oppmerksomhet for flere litt dristige og småpinlige «naken»-scener. Blant annet får man se «Kaja» og nyinnflyttede «Sigve» (Henrik Rafaelsen) springe hylende og svært lettkledde rundt i snøen, og særlig scenen der «Kaja» gir «Sigve» oralsex setter seg godt i minne.
 
Ifølge Agnes Kittelsen var det imidlertid ikke flaut å spille inn de scenene, som man kanskje skulle trodd.

- Nei, alle vet jo at de scenene skal tas. Og det er ofte noe av det letteste faktisk, for det er så utrolig teknisk. Det er mange andre scener jeg synes er vanskeligere å gjøre, sier hun til Seher.no. 

Skuespillerinnen, som også er å se i stykket «Trollbyen» på Oslo Nye Teater, samt TV 2-serien «Dag», innrømmer likevel at det kan bli litt pinlig innimellom.

- Nå har det vært veldig mye fokus på det med disse sexscenene, og at man har vært naken. Men alle de som har sett filmen har jo sett at jeg aldri har kledd helt av meg. Jeg har jo aldri vært naken. Og det er veldig lite eksplisitt sex i filmen. Noe av det er selvfølgelig litt pinlig, men da må man bruke det til sin egen fordel. Man kan jo bruke det pinlige i situasjonen i spillet, smiler hun.

Det å være naken eller lettkledd på film er noe skuespillere ofte må gjennom en eller annen gang i løpet av sin karriere, og det er nok mange som lurer på om skuespillerne tenker mye på hvordan de ser ut, når de tar slike opptak. 

Ifølge Kittelsen tenker hun imidleritd ikke spesielt på utseendet når hun spiller inn slike scener.

- Nei, jeg gjør ikke det, og hvertfall ikke i denne rollen. Med «Kaja» var det liksom litt motsatt. Hun skal jo ikke være en sånn treningstype. Jeg følte meg vel heller litt sånn «usj» den vinteren. Men det kommer selvfølgelig veldig an på hva slags karakter du skal spille. Kaja var jo ikke en så veldig snasen dame, men det tror jeg de har gjort bevisst med henne, forteller hun.

Mens sexscenene var noe av det enkleste for skuespillerstjernen å spille inn, var det andre deler av innspillingen Kittelsen fant svært utfordrende.

Og 30-åringen innrømmer at dette kanskje har vært hennes tøffeste rolle så langt.

- «Kaja» tar jo litt knekken på folk, og litt knekken på meg og. Jeg ble litt gåen av henne rett og slett. Det var en rolle som var uhyre vanskelig å balansere, det kunne så lett blitt for mye. Så det var veldig vanskelig å få til. Men det var også en veldig fin utfordring for meg som skuespiller. Det er veldig annerledes fra det jeg har gjort før, og en mulighet til å vise at jeg har andre strenger å spille på. Samtidig lå den en stor utfordring i selve karakteren, forteller hun.

«Sykt Lykkelig» har Norgespremiere fredag 5. november. Se trailer nederst i saken!

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Du må vise kroppen din, ikke andres arbeid

Se trailer til filmen nedenfor: