<strong>NY FILM:</strong> Zac Efron og Nicole Kidman spiller sammen i den kommende thrilleren «Paperboy». Foto: All Over Press
NY FILM: Zac Efron og Nicole Kidman spiller sammen i den kommende thrilleren «Paperboy». Foto: All Over Press Vis mer

- Sexscenen med Kidman er det beste som har hendt meg

Zac Efron avslører at han alltid har vært småforelsket i Nicole Kidman.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Zac Efron (22) er i ferd med å spille inn den kommende filmen «Paperboy». Og under innspillingen har han foreløpig vært gjennom noe han mener er det beste som har hendt ham.

Ifølge Bang! Showbiz avslørte han da han gjestet TV-showet Daybreak at han siktet til sex-scenene med Nicole Kidman (44).

- Det var alt jeg hadde drømt om. Hun var en fantastisk person. Jeg måtte klype meg i armen hver dag, spesielt etter sex-scenen. Det var det beste som har hendt meg, fortalte Efron.

Den unge skuespilleren forklarer at han alltid har vært tiltrukket vakre Kidman. Men det er ikke bare utseendet han liker.

- Nicole var noe virkelig annet enn det jeg er vant til, og alltid i rollen sin. Hun brukte ikke en rar metode, som mange skuespillere gjør, men jeg har likevel aldri sett noen så fokusert som henne.

Efron har nylig blitt koblet til flere skjønnheter, blant andre Lily Collins og Taylor Swift.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Oops, her går det helt galt

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer