SEXSCENEN VAR BORTE: I manuset Frank Kjosås leste før han takket ja til rollen, manglet scenen med homosex. Foto: Anders Myhren
SEXSCENEN VAR BORTE: I manuset Frank Kjosås leste før han takket ja til rollen, manglet scenen med homosex. Foto: Anders MyhrenVis mer

Sexscenen manglet i manus

En vesentlig side manglet, da Frank Kjosås sa ja til rollen i "5 løgner".

VIDEO: Homsesex og horekunder i ny norsk film

SEHER.NO: En av scenene i den nye norske drama-komedien "5 løgner", er en homsesex-scene mellom Frank Kjosås og Michalis Koutsogiannakis.

Men Kjosås visste ikke helt hva han sa ja til, da han takket ja til filmen.

- Det er vel ikke gjort før så tydelig, enkelt og vanlig som her, sier Kjosås om sexscenen.

-Men, jeg visste ikke at akkurat den scenen skulle være med. Jeg printet ut manuset jeg hadde fått på mail og leste scenene mine. Da de ringte fra produksjonen og sa at de gjerne villa ha meg med, la de til:”ja, og du er klar for sexscenen og alt”?

-Hæ, ja det er jeg, sa jeg. - Så leste jeg gjennom manuset to ganger og fant ingen sexscene. Først da jeg fikk manuset på nytt i posten, fant jeg ut at den siden hadde printeren glemt å skrive ut. "Så det her har jeg takket ja til", tenkte jeg da, sier Kjosås og gliser.

Skuespilleren og humoristen Jon Skolmen (66) er tilbake på kinolerretet etter en lengre pause med "5 løgner". Rollen er svært så fjernt fra gladlaksen Ola i selskapsreisen-filmene.

- Jeg har lengtet etter å gjøre noe alvorlig, forteller han om hvorfor han har valgt å gjøre den seriøse rollen.

Han spiller en eldre mann som sliter med kjærlighetslivet og derfor henter inn såkalte postordrebruder fra Øst-Europa. Når han er lei av dem blir de nådeløst kastet ut. Ikke akkurat et humoristisk tema, men Jon har likt den annerledes karakteren.

- Det har vært tungt å jobbe med, men utrolig spennende, forteller Jon.

Skuespillere som Gard Eidsvold (41) og Pia Tjelta (29) har hovedroller i filmen. Pia som en av postordrebrudene fra Ukraina. Regissør og manusskribent Lars Daniel Krutzoff Jacobsen er storfornøyd med valget av Jon.

-Han har jobbet mest som komiker, men har også en sterk mørkere og mer seriøs side, mener han.

VIDEO: Homsesex og horekunder i ny norsk film