HOT: Den britiske supermodellen Kelly Brook avslører at styrketrening gjør at hun holder på formene - og har fått økt sexlyst. Foto: Stella Pictures
HOT: Den britiske supermodellen Kelly Brook avslører at styrketrening gjør at hun holder på formene - og har fått økt sexlyst. Foto: Stella PicturesVis mer

- Sexlysten gikk opp hundre proset

Kelly Brook sverger til styrketrening.

SEOGHØR.NO: Den britiske supermodellen Kelly Brook (34) har høstet mye skryt for sin smekre og formfulle kropp.

Hun pryder forsiden på juniutgaven av det britiske magasinet Cosmopolitan Body, og forteller til magasinet at hun elsker formene sine:

- Jeg har kurver og pupper, og jeg vil aldri forandre meg! Jeg elsker å dra på byen med venninnene mine, spise god mat og drikke vin.

Hun hevder også at styrketreningen hun den siste tiden har fått dilla på har hjulpet henne til et bedre sexliv:

- Jeg har alltid holdt på med yoga og pilates, med styrketrening er helt annerledes. Jeg føler meg sterkere og mer sexy enn noen gang. Sexlysten gikk opp hundre prosent! Jeg tror det er på grunn av økt hormon- og testosteronnivå i kroppen etter vektløftingen, sier hun til magasinet ifølge Mirror.

Kelly er forlovet med fitnessguruen David McIntosh (27), som hun elsker å trene sammen med. Hun forteller videre at hun ikke har noe problem med å ha rundet 30:

FORSIDEPIKE: Kelly Brook pryder juni-utgaven av britiske Cosmopolitan Body - og forteller blant annet at hun elsker formene sine. Foto: Faksimile
FORSIDEPIKE: Kelly Brook pryder juni-utgaven av britiske Cosmopolitan Body - og forteller blant annet at hun elsker formene sine. Foto: Faksimile Vis mer

- Jeg bekymrer meg ikke for å bli eldre. Det er spennende å finne nye måter å uttrykke meg på. Det er fint å være 34 og på forsiden av et magasincover for å snakke om kroppen min. Jeg har funnet ut at man slapper mer av når man har bikket 30. Alt handler ikke om å dra på trening hver dag, gjøre yoga eller leve av grønn juice.

- Man begynner å sette mer pris på livet, sex og ens kropp - og du vet hvordan man bruker den. Så fort du har klart å knekke den koden, det er da folk blir tiltrukket av deg. Det er da man er mest attraktiv, sier hun videre.

Kelly Brook er stolt av formene sine, og la ut dette bildet på Instagram i helgen:

Kelly Brooke har siden slutten av 90-tallet vært en av Storbritannias mest kjente glamourmodeller. Hun har også prøvd seg som skuespiller.

Hun har tidligere vært sammen med blant annet filmstjernene Jason Statham (46) og Billy Zane (47), og rugbystjernen Danni Cipriani (26). Før hun ble sammen med McIntosh var hun sammen med en annen rugbyproff, nemlig Thom Evans (28).

LES OGSÅ: Kelly Brook får rumpeskryt etter iherdig treningsinnsats