Ayda Field:

- Sexlivet vårt er helt dødt

Forteller om sexlivet med Robbie Williams i podkast.

FIRE BARN: Ekteparet har fire barn sammen. Det har gjort sitt for stemningen på soverommet. Foto: Splash News / NTB
FIRE BARN: Ekteparet har fire barn sammen. Det har gjort sitt for stemningen på soverommet. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Robbie Williams (48) hadde stor suksess på 90-tallet i boybandet Take That, og hadde i tillegg en glimrende solokarriere etter den tid. Låten «Angels» gikk som en farsott verden over, og satte Williams på kartet som artist.

48-åringen ble også en slags «Casanova» og hadde tilsynelatende et utsvevende sexliv. Han var selv med på å bygge opp under det inntrykket, og uttalte i 2004 at han hadde ligget med alle medlemmene av Spice Girls - bortsett fra én.

UVELKOMMEN GJEST: I det nye programmet «Good Sex» på Discovery+ skal sexinstruktør Caitlyn hjelpe par med å forbedre sexlivet. For Ben og Annie kommer det frem et svært tydelig problem på soverommet. Video: Rød Løper / Discovery+ Vis mer

Det skulle imidlertid vise seg senere at det hele var en spøk.

- Nå er det ikke morsomt lenger. Det er urettferdig overfor jentene - vi har alle blitt voksne og fått barn. Jeg er bare en håpløs komiker, dessverre, sa han i 2016.

Sexlivet er ødelagt

Uavhengig av hvordan sexlivet til Williams tilsynelatende var før i tiden, har det tydeligvis roet seg betraktelig ned. Kona, Ayda Field, har nå åpnet seg om hvordan det står til på den fronten i podkasten «Postcards from the Edge».

G-PUNKT: I podkasten «G-punktet» får sexolog og influenser Iselin Guttormsen kjendiser til å åpne seg om sitt eget sexliv. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Ifølge henne har sexlivet blitt kraftig påvirket nå som de har fire barn sammen. Hun beskriver soverommet som et fellesareal hvor alle kan komme og gå som de vil.

- Sexlivet vårt er helt dødt. Det har blitt utslettet av fire barn, sier hun.

Videre forklarer hun at ekteparet like greit kunne gjort sengen om til et bordtennisbord, lekt sammen innimellom og gått til hvert sitt hjørne for søvn.

- Rob snorker!

Field sier også at det å sove med Williams kan by på problemer. Han har visstnok endret seg med årene, og det er spesielt én ting hun legger godt merke til.

- Rob snorker! Det skjedde ikke i før i tiden, sier hun og forteller at hun pleier å dytte borti han for å få en slutt på snorkingen.

TILBAKE: Annette Walther Numme og mannen Thomas Numme gjestet «Senkveld». Der fortalte Walther Numme om hvordan stress fra mannens tidligere arbeidsplass kunne påvirke sexlivet. Video: TV2 Vis mer

Til tross for dårlig søvn er hun ikke klar for å sove på et annet rom enn ektemannen.

- Gud, da blir vi offisielt romkamerater, da kunne vi like godt vært bror og søster, sier hun og fastslår at hun fortsatt vil dele rom med ektemannen.

LES OGSÅ: Vill avsløring: - Vi har sex ti ganger om dagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer