Ronaldo letter på sløret:

Sexforbud: - Enorme smerter nedentil

Den tidligere fotballproffen røper knallhardt regime under VM

LYSKESTREKK - ELLER? : Brasil vant mesterskapet i fotball i 2002. Nå røper tidligere proffspiller Ronaldo intime detaljer. Foto: NTB
LYSKESTREKK - ELLER? : Brasil vant mesterskapet i fotball i 2002. Nå røper tidligere proffspiller Ronaldo intime detaljer. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

VM i fotball 2022 er det 22. verdensmesterskapet i fotball for menn.

Det avholdes fra 20. november til 18. desember 2022 i Qatar, og har fått flere nordmenn til å benke seg foran skjermene, samt ta ovale helger og mye hjemmekontor.

Det rapporteres om at landslagsspillerne er i toppform, og mange gjør sitt ytterste for å være mest mulig forberedt til verdensmesterskapet, og mange lag omfavner kostholdsrevolusjonen som ble startet av Dr. Robert Haas' innflytelsesrike bok «Eat to Win».

Blant flere vitenskapelige og prestasjonsfremmende dietter og kosttilskudd, er det trolig også noen utradisjonelle metoder som benyttes under fotballmesterskapet.

FÅR KRITIKK: David Beckham er i hardt vær om dagen etter at han dukket opp i en reklamefilm for Qatar. Vis mer

Avslører suksessoppskriften

I et intervju med The Daily Star, letter den tidligere brasilianske proffspilleren Ronaldo, eller Ronaldo Luiz Nazário de Lima (46), på sløret -og forteller pikante detaljer om suksessoppskriften de benyttet seg av da de tok seg helt til topps i VM for tyve år siden.

Den brasilianske legenden var med å bære landslaget til VM-serier i 2002, men røper at det var mer enn bare trofèet som motiverte han og lagkameratene.

Landslaget til Brasil hadde nemlig blitt ilagt et sexforbud av manager Luiz Felipe Scolari under hele turneringen. Laget visste med andre ord at de endelig ville være i stand til å ha sex for første gang på 40 dager, etter at de hadde spilt finalen mot Tyskland.

GLANSDAGER: Ronaldo (foran) ble sett på som en av verdens beste fotballspillere. Foto: ARNT E. FOLVIK/Dagbladet
GLANSDAGER: Ronaldo (foran) ble sett på som en av verdens beste fotballspillere. Foto: ARNT E. FOLVIK/Dagbladet Vis mer

Liten bismak

Ronaldo så det som et verdig, men vanskelig offer, noe han også meddelte flittig til reportere på stedet etter finalen i 2002.

- Begge er veldig vanskelig å gå uten, men jeg tror aldri sex kan være like givende som det å vinne verdensmesterskapet i fotball.

PROSTITUSJON: Alex Le Tissier, svigerdatter av Southampton-legenden Matt Le Tissier, raser etter at en ukjent Premier League-spiller tilbød henne 6000kr for sex. Bilder: Alex Le Tissier via Instagram / NTB. Video: Klaus Fjellro, Rød Løper. Vis mer

I 2006 innrømmet imidlertid Ronaldo at sexforbudet hadde påvirket gleden av suksessen.

- Treneren vår fortalte oss at enhver spiller som ikke kunne kontrollere penisen sin, ikke var en mann, men et irrasjonelt dyr. VM i 2002 var et fantastisk minne, men jeg vil alltid huske de enorme smertene nedentil like mye som det å løfte trofèet.

Den tidligere Inter Milan - og Barcelona-spissen, trodde faktisk at han presterte bedre på matta ved å ha en «kjappis» før kampstart.

LES OGSÅ: Unner seg luksus på hjemmebane

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer