INGEN TILLIT: - Sexfilmen ødela tilliten min til menn, sier Paris Hilton til avisen The Mirror. Nå har hun imidlertid funnet lykken med sin 11 år yngre modellkjæreste.  Foto: FameFlynet
INGEN TILLIT: - Sexfilmen ødela tilliten min til menn, sier Paris Hilton til avisen The Mirror. Nå har hun imidlertid funnet lykken med sin 11 år yngre modellkjæreste. Foto: FameFlynetVis mer

- Sexfilmen ødela tilliten min til menn

Paris Hilton advarer unge jenter mot å bruke sexvideoer for å skaffe seg berømmelse.

SEOGHØR.NO: Hotellarving og realitystjerne Paris Hilton (32) har vært i sentrum av flere skandaler opp gjennom sin tid i rampelyset.

Aller verst stormet det rundt Paris da den mye omtalte sexfilmen «One Night in Paris» med ekskjæresten Rick Salomon (45) ble sluppet på internett.

- Det var det verste jeg noensinne har opplevd. Dette var ikke hvem som helst, det var kjæresten min som jeg var sammen med i flere år og som jeg virkelig stolte på og elsket. Det var et enormt slag i magen, sier Paris ifølge avisen The Mirror.

- Jeg var så såret og helt i sjokk. Derfor er det vanskelig for meg å noensinne stole på noen igjen, spesielt menn. Det er det verste man kan gjøre mot en annen person.

I senere tid har Paris klart å bygge opp sitt eget imperium, og lansert alt fra parfymer og klesplagg til hoteller. Realitystjernen mener likevel ikke at en egen sexfilm er riktig måte å starte sin egen karriere.

- Det er rart for meg å se alle de unge jentene som slipper sexvideoer med vilje for å få en karriere. Jeg syns det er patetisk og kvalmende.

Tidligere i år tok 32-åringen med seg sin 11 år yngre kjæreste River Viiperi (21) til Mexico, da hun var gjesteprogramleder i starten av årets norske «Paradise Hotel»-sesong. Hilton virker til å ha slått seg til ro med den spanske modellen, og planlegger også bryllup.

Da Seoghør.no møtte henne på settet la hun heller ikke skjul på sine sterke følelser for River.

- Det er deilig å ha han med på turen. Vi elsker å reise sammen, og spesielt her hvor det er så romantisk.

- Etter dette intervjuet har vi resten av dagen fri, da skal vi hoppe i sjøen og bare slappe av sammen. Jeg vil gjerne at vi skal dra på ridetur sammen, hvis man kan det her, sa hun.

Paris Hilton har vært forlovet ved to tidligere anledninger. Fra 2002 til 2003 var realitystjernen forlovet med modellen Jason Shaw, før hun i 2005 var forlovet med den greske rederiarvingen Paris Latsis i seks måneder. 

LES OGSÅ:  - Det blir bryllup i løpet av året