ER DETTE SLUTTEN?: Hvis ryktene om at det finnes en sexvideo er sanne, kan både karrieren og ekteskapet være historie for David Letterman. Her er han sammen med kona Regina Lasko.  Foto: All Over Press
ER DETTE SLUTTEN?: Hvis ryktene om at det finnes en sexvideo er sanne, kan både karrieren og ekteskapet være historie for David Letterman. Her er han sammen med kona Regina Lasko. Foto: All Over PressVis mer

Sexfilmen kan ødelegge ekteskapet

- Dette kan få ekteskapet hans til å eksplodere i småbiter.

SEHER.NO: Talkshow-verten David Letterman rystes av en ny skandale. Etter å ha tidligere innrømmet flere affærer med yngre ansatte ved showet, dukker det nå opp nye opplysninger som kan sette spikeren i kista for ekteskapet med Regina Lasko.

Nå hevdes det nemlig at 62-åringen har blitt tatt på fersken av et videokamera, midt i akten med en mye yngre kvinnelig medarbeider. Det er National Enquirer som melder om den angivelige sexvideoen.

- Hun har blitt forferdelig såret over min oppførsel, og når noe sånt skjer er det ditt eget ansvar, og man må forsøke å fikse det, sa Letterman under sin åpningsmonolog tidligere denne måneden.

Men om den angivelige sexvideoen skulle vise seg å være ekte, og den kommer inn i etterforskningen, hevdes det at Lasko aldri vil finne på å ta ham tilbake.

- Hvis filmen blir en del av etterforskningen vil ekteskapet hans eksplodere i småbiter, sier en nær kilde.

Avisen skriver også at filmen vil kan true Lettermans karriere som talkshow-vert.

- Det er en ting at han offentlig innrømmer å ha seksuell omgang med noen av medarbeiderne sine. Men det er en annen ting å se ham "gjøre det" med en av disse kvinnene, sier en kilde.

Letterman skal angivelig selv ikke ha visst om kameraet i studioet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Sa unnskyld til kona