- Sexen varte i bare to sekunder

Playboy-guruens eks-kjæreste Crystal Harris snakker ut.

OVER OG UT: - Jeg ble ferdig med forholdet, og gikk min vei. Jeg tenner ikke på Hugh hefner. Dessverre, sier Hugh Hefners eks-kjæreste, Crystal Harris. Foto: All Over Press
OVER OG UT: - Jeg ble ferdig med forholdet, og gikk min vei. Jeg tenner ikke på Hugh hefner. Dessverre, sier Hugh Hefners eks-kjæreste, Crystal Harris. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Nakenmodellen Crystal Harris (25), som forlot Playboy-guruen Hugh Hefner (85) bare fem dager for de to skulle gifte seg, hevder at hun hadde et nærmest ikke-eksisterende sexliv med den aldrende pornokongen.

I et radiointervju med radiovert Howard Stern forteller nemlig 25-åringen at hun aldri har sett Hefner naken.

- Hef tar aldri helt av seg tøyet, så jeg har aldri sett ham naken, sier hun, ifølge People.

Hefner har siden etableringen av Playboy i 1953 hatt et notorisk rykte som en «djevel i senga», men ifølge Harris er 85-åringens sex-lyst ikke hva den var. I løpet av deres to år lange forhold, dyrket de sex bare én gang.

- Det varte i bare to sekunder. Jeg ble ferdig med forholdet, og gikk min vei. Jeg tenner ikke på Hugh hefner. Dessverre, forteller hun.


I et annet intervju - denne gangen med TV-programmet Access Hollywood - avslører hun at Hefner passet bedre til «filmaftener og til kjæling i sofaen».

De to skulle egentlig gifte seg 18. juni. Etterpå fortalte Playboy-sjefen at han var knust over å bli forlatt, men litt senere fant han seg en ny kjæreste i den 27 år gamle franskcanadieren Shera Bechard, som var Playboys «Miss November» i 2010.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg vet ikke hva jeg tenkte på