- Sexen varte i bare to sekunder

Playboy-guruens eks-kjæreste Crystal Harris snakker ut.

OVER OG UT: - Jeg ble ferdig med forholdet, og gikk min vei. Jeg tenner ikke på Hugh hefner. Dessverre, sier Hugh Hefners eks-kjæreste, Crystal Harris. Foto: All Over Press
OVER OG UT: - Jeg ble ferdig med forholdet, og gikk min vei. Jeg tenner ikke på Hugh hefner. Dessverre, sier Hugh Hefners eks-kjæreste, Crystal Harris. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nakenmodellen Crystal Harris (25), som forlot Playboy-guruen Hugh Hefner (85) bare fem dager for de to skulle gifte seg, hevder at hun hadde et nærmest ikke-eksisterende sexliv med den aldrende pornokongen.

I et radiointervju med radiovert Howard Stern forteller nemlig 25-åringen at hun aldri har sett Hefner naken.

- Hef tar aldri helt av seg tøyet, så jeg har aldri sett ham naken, sier hun, ifølge People.

Hefner har siden etableringen av Playboy i 1953 hatt et notorisk rykte som en «djevel i senga», men ifølge Harris er 85-åringens sex-lyst ikke hva den var. I løpet av deres to år lange forhold, dyrket de sex bare én gang.

- Det varte i bare to sekunder. Jeg ble ferdig med forholdet, og gikk min vei. Jeg tenner ikke på Hugh hefner. Dessverre, forteller hun.


I et annet intervju - denne gangen med TV-programmet Access Hollywood - avslører hun at Hefner passet bedre til «filmaftener og til kjæling i sofaen».

De to skulle egentlig gifte seg 18. juni. Etterpå fortalte Playboy-sjefen at han var knust over å bli forlatt, men litt senere fant han seg en ny kjæreste i den 27 år gamle franskcanadieren Shera Bechard, som var Playboys «Miss November» i 2010.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg vet ikke hva jeg tenkte på  

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer