- Sexen var ikke imponerende

TV-stjernen får ikke ståkarakter av elskerinnen.

AVSLØRTE PRIVATLIVET: Michelle McGee nølte ikke med å rope de mest private detaljene fra forholdet til Jesse James da hun besøkte talkshowet «The Wendy Williams Show» tirsdag. Foto: All Over Press
AVSLØRTE PRIVATLIVET: Michelle McGee nølte ikke med å rope de mest private detaljene fra forholdet til Jesse James da hun besøkte talkshowet «The Wendy Williams Show» tirsdag. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den amerikanske TV-stjernens ekteskap med filmstjernen røk raskt da det i fjor ble kjent at han hadde vært utro med modellen og stripperen Michelle McGee.

Etter at det også ble slutt mellom McGee og James, har førstnevnte holdt seg i rampelyset ved å snakke om forholdet på forskjellige amerikanske talkshow.

Tirsdag benyttet hun anledningen til å sende nok et stikk til eks-kjæresten da hun slaktet Jesses innsats på soverommet.

- Sexen var ikke imponerende. Den første gangen vi hadde sex, på hans kontor, satt han som en 12-åring og fomlet, mens han prøvde å legge armen rundt meg og kysse meg. Det var veldig pinlig, sa hun til «The Wendy Williams Show» ifølge UsMagazine.com (ekstern lenke).

I forrige uke ble det kjent at James har forlovet seg med «L.A. Ink»-stjernen Kat von D, noe McGee spår kommer til å ende med en ny utroskap-skandale.

- En leopard bytter ikke flekkene sine. Han var utro mot en kvinne som Sandra Bullock, hva får deg til å tro at han ikke kommer til å være utro mot deg, sier den tidligere elskerinnen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Forlovet denne uken - gift neste måned.