Tati Neves skryter av Justin Biebers ferdigheter i sengen, og sier at popstjernen var høflig og forsiktig. Foto: FameFlynet
Tati Neves skryter av Justin Biebers ferdigheter i sengen, og sier at popstjernen var høflig og forsiktig. Foto: FameFlynetVis mer

- Sexen var fantastisk

Brasilianske Tati Neves snakker ut om sin hete natt med den åtte år yngre popprinsen.

SEOGHØR.NO: Justin Bieber (19) skapte sist uke store overskrifter, da han ble oppdaget inne på bordellet Centauros i den brasilianske storbyen Rio de Janeiro.

Få dager senere vekket «Baby»-sangerens sengeaktiviteter nok en gang oppmerksomhet etter at den brasilianske nakenmodellen og fitness-utøveren Tati Neves (27) filmet Bieber sovende i en seng og postet klippet på nettstedet YouTube.

Nå snakker Neves for første gang ut om den hete natten med ungpikeidolet - som hun hevder å ha hatt sex med.

- Han var godt utstyrt og sexen var fantastisk. En mann må vite hvordan han skal gjøre meg lykkelig, og Justin klarte det og mer til, forteller hun i et intervju med The Sun.

Orket ikke mer sex

Neves avslører at hun var på en fest i villaen Bieber leide i Rio og at han etter en stund ba alle utentatt henne om å dra hjem. Så fort de ble alene ville han ha henne med seg inn på soverommet. Her skal de ha hatt sex to ganger.

- Det var et av de beste øyeblikkene i livet mitt. Det var helt fantastisk og uforglemmelig. Han har en trent kropp og så veldig bra ut naken, sier hun ifølge nettstedet.

Neste morgen pakket 27-åringen sakene sine og dro, men kort tid etter skal Bieber ha ringt henne og bedt henne komme tilbake. Selv om tilbudet fristet, droppet hun det.

- Jeg dro ikke for jeg var helt utkjørt. Jeg orket rett og slett ikke. Justin har veldig mye utholdenhet.

Tati forteller videre at hun traff popstjernen og entouraget hans da hun var på vei til et utested, og at de inviterte henne med på fest.

- Vi var rundt ti stykker. De fleste av jentene var tenåringer og veldig fnisete. Justin så på meg og ropte meg bort til ham. Han var veldig høflig og forsiktig, og overraskende moden for alderen.

Hevder venninne postet videoen på nettet

Bieber skal raskt ha tatt føringen og begynte å stryke henne oppover det ene beinet.

- Han sto helt inntil meg og kysset meg først på nakken og så rett under øret. Deretter spurte han om jeg hadde det travelt med å komme meg videre, forteller hun til The Sun.

Etter at en hel gjeng hadde badet sammen i villaens basseng, ba Bieber alle utenom Tati å dra hjem. Kort tid etterpå havnet de i seng sammen.

Den tidligere nakenmodellen hevder at ikke det var henne som postet sengevideoen, som har rast verden rundt, på nettet.

- Det var ikke jeg som gjorde det. Jeg fikk en tekstmelding av en venninne som spurte hvor jeg var mens vi fremdeles lå i senga sammen.

Da venninnen ikke trodde på at hun var med Justin Bieber, filmet hun videosnutten og sendte som bevis.

- Filmen var kun ment for hennes øyne. Jeg er veldig sint på henne nå, sier Tati Neves til nettstedet.

Superstjernens talsperson skal ha avslått å kommentere saken da The Sun kontaktet dem mandag kveld.

LES OGSÅ: - Jeg er ikke en «one night stand»-jente