TØFF DEBUT: - Jeg mistet ikke jomfrudommen før jeg var 17 år gammel. Men jeg må si at selv da var jeg ikke klar for det. Det var en forferdelig opplevelse, sier Lady GaGa. Foto: All Over Press
TØFF DEBUT: - Jeg mistet ikke jomfrudommen før jeg var 17 år gammel. Men jeg må si at selv da var jeg ikke klar for det. Det var en forferdelig opplevelse, sier Lady GaGa. Foto: All Over Press Vis mer

- Sexen var en forferdelig opplevelse

Lady GaGa var ikke klar for å miste jomfrudommen.

Publisert
SEHER.NO: Superstjernen Lady GaGa (24) mistet jomfrudommen som tenåring. I et intervju med magasinet Britain's Grazia forteller hun at nettopp det var en forferdelig opplevelse. Ifølge henne selv, var hun nemlig ikke helt forberedt på det som ventet.

- Jeg mistet ikke jomfrudommen før jeg var 17 år gammel. Men jeg må si at selv da var jeg ikke klar for det. Det var en forferdelig opplevelse, sier hun i intervjuet.

«Born This Way»-sangerinnen sitter ikke igjen med mange gode minner fra den gangen hun debuterte seksuelt.

- Det var ikke godt i det hele tatt. Men jeg har aldri hatt ubeskyttet sex, jeg har alltid bedt menn om å teste seg og i tillegg bruke beskyttelse. Dette har alltid vært min regel. Hvis ikke spiller man bare «Russisk rullett», mener hun.

For tiden dater 24-åringen bareier Luc Carl, som hun har kjent siden hun var 19 år gammel. Lady GaGa forteller at hun ikke nøt sex før mye senere, og at hun mener det seksuelle er en måte å utrykke sårbarhet på.

- Jeg nøt aldri sex før for to år siden. Sex er det ultimate uttrykk for sårbarhet og for meg var det viktig å vite at det skjedde i det rette forholdet - slik at sexen kommer som følge av kjærlighet og ingenting annet, sier hun til Britain's Grazia magazine.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er på fylle-dietten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer