GJEMMER HÅRET: Her gjemmer Banks håret sitt under et sjal. Foto: All Over Press
GJEMMER HÅRET: Her gjemmer Banks håret sitt under et sjal. Foto: All Over PressVis mer

Sexen ødelagt av løshår

Tyra Banks sexliv ødelegges av elendig hår-selvtillit.

SEHER.NO: At man må lide for skjønnheten er et kjent uttrykk.


Og supermodellen- og talkshowvertinnen Tyra Banks (33) har fått erfare akkurat dette.


For den smellvakre "Top Model"-programlederen er nemlig helt avhengig av parykk og hårextensions for å føle seg vel.


Se bilder av modellens mange hårsveiser lenger ned


Og dette er nå med på å ødelegge skjønnhetens sexliv, skriver Azcentral.com.


Banks skal nemlig være så usikker på sitt eget hår at hun ikke har lyst til å sove med menn, fordi hun er redd de skal se henne uten hennes sedvanlige vakre lokker.


- Tyra er som regel full av selvtillit, men hun er skikkelig usikker når det gjelder sitt eget hår. Hun har ikke lyst til at en mann skal se henne uten parykk eller påsatte extensions. Tyra føler at gutter er sammen med henne på grunn av imaget hun viser på tv og i blader. Hvis en av de skulle våkne opp og se henne uten det "alltid glamorøse" håret, så er hun livredd han ikke vil ringe henne senere, sier en kilde nær modellen.


Men tydeligvis er det ikke bare håret som sliter på Tyras selvtillitt.


For modellen har tidligere innrømmet at hun egentlig ikke liker vin, men drikker det kun offentlig fordi hun ønsker å virke sexy.


- Nå og da bestiller jeg litt vin til maten. Jeg nipper litt i glasset, men fortsetter egentlig bare å holde det fordi det får meg til å føle meg sexy. Men jeg drikker generelt ikke så mye fordi jeg synes det smaker litt ekkelt, har Tyra tidligere uttalt.

"Top Model"-programlederen mener likevel hun er heldig som ikke er spesielt begeistret for alkohol, og dermed mest sannsynlig slipper opphold i rehab slik mange andre stjerner gjerne må i løpet av karrieren.


- Jeg føler meg veldig heldig fordi jeg ikke har en avhengighetsskapende personlighet. Jeg er ikke egentlig en "alkohol-jenet" og jeg er definitivt ikke en "dop-jente", sier stjernen.


Se bilder av Tyras mange hårsveiser nedenfor

LES OGSÅ: - Vendela ønsket at Tyra