Sexdebuterte med gammel mann

Kjendisstylisten avslører hete affærer i sin nye selvbiografi...

DEBUTERTE MED ELDRE MANN: Som 15-åring innledet Jan Thomas Mørch Husby et forhold til en mann som var tre ganger så gammel som han. Foto: Anders Myhren/Seher.no
DEBUTERTE MED ELDRE MANN: Som 15-åring innledet Jan Thomas Mørch Husby et forhold til en mann som var tre ganger så gammel som han. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Jan Thomas Mørch Husby (43) er i disse dager akutell med den åpenhjertige selvbiografien «My Way», som kommer i butikkene mandag.

I boken avslører kjendisstylisten hvordan han som 15-åringen innledet et forhold til en mann som var tre ganger så gammel som han.

«Dette var en av de viktigste henelsene i livet mitt. Av den godt voksne mannen ble jeg innviet i nytelser som jeg ikke ante eksisterte», skriver han ifølge Dagbladet.

Boken er full av beskrivelser om hete affærer med en rekke menn - blant annet skal Jan Thomas ha blitt sjekket opp at actionhelten Jean-Claude Van Damme - og TV-stjernen er usikker på om dette blir problematisk for hans nåværende ektemann, Christoffer Mørch Husby.

- Det må du nesten spørre ham om, men vi har hatt noen runder på dette. Christoffer har gitt uttrykk for at han ikke ønsker å lese boken. Han ønsker å leve i nåtiden, sier han til avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ:
- Uheldig at det ble sånn